poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 4102 .



Moarte sau inaltare ?
articol [ Internet ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [Emundin ]

2003-08-28  |     | 



Cum o entitate in cautarea unui vehicol prin care sa se exprime , isi alege parintii? Motivele sunt mai multe . Totusi , toate entitatile doritoare sa traieasca pe acest plan sunt tributoare conceptiei copiilor . Cele ce au avut vieti anterioare , au la dispozitia lor canavarle genetice - asaq se numesc parintii - prin care dorim sa revenim.
In majoritatea cazurilor, entitatile care isi cauta parinti care le sunt cunocuti , entitatile care le-au fost copii sau parinti in vietile anterioare. Totusi , sunt si entitati care-si cauta parintii in vietile anterioare . Totusi , sunt si entitatile care-si cauta parinnti total necunoscuti de ei ; ii aleg numai pentru a le putea furniza un vehicol de exprimare . In fine , anumite entitati trebuie sa astepte sute de ani inainte de a putea reveni in aceasta lume , pentru ca nu gasesc vehicolul potrivit .
Nimeni nu este la drept vorbind tatal sau mama altuia . Noi suntem toti fii i fiicele Princupilului Tata / Mama de Viata numit Dumnezeu . Locuitoriiiacestei lumi sunt toti freti si surori . Copii vostri sunt in realitate fratii si urorile voastre in ceea ce priveste partea pe care o au din Spiritullui Dumnezeu .
Inainte de a fi conceput , fiecare stie ca nu revine in aceasta lume pentru a fi nemaipomenit de frumos , nemaipomenit de bogat , nemaipomenit de sarac si nenerocit . Fiecare vine ca sa traieasca si sa se supuna a invata ce este emotia - pentru pentru a-si insusi cunoasterea emotiei pe care o va implini in fiinta ssa . Aceasta este adevarata comoara a experientelor de o viata , atat pe acest plan ca si pe orice alt plan de existenta ; existenta emotiva este ingurul bun pe care-l veti putea pastra pentru totdeauna.
Bineinteles ca pentru a reveni in aceasta lume nu ete neaparata nevoie sa treci printr-o nastere fizica . Acesta este planul in care gandirea ssa manifesta ssub forma a trei dimensiuni numite materie . Gandirea care la origine vibra cu frecventa luminii , si-a incetinit frecventa obinuita vibratorie , si a devenit electronica , apoi materie bruta - acest plan solid in care traim cu toti oamenii . Materia este , in coecinta , lumina ale carei vibratii au scazut pana s-a format materie compacta .
Pentru ca doua obiecte sa aiba aceiasi densitate , trebuie sa vibreze cu aceiasi frecventa . Corpum vostru vibreaza cu aceiasi frecventa cu a scaunului pe care stati . Mai mult , daca acest plan exissta pentru tine , ete pentru ca corpul tau este daruit cu ssimturi , adica organele tale ii permit acceptarea frecventei de materie - frecventa luminoassa cea mai scazuta .
Cum tu esti prin esenta energie luminoasa vibratorie cu o frecventa mai intensa decat a materiei , va trebuie un invelis material fara de care ati trece prin materie .
Pentru a putea face experienta acestui plan , sa fiti in interactiune cu acest plan , trebuie un corp material , sa locuiesti un corp din materie , ceea ce faci chiar acum . Sunt doua posibilitati de a reveni in aceasta lume . La nastere si la Inamtare. Pentru a realiza inaltarea , trebuie sa iti mentii total integritatea si sa trezesti la maxim capacitatile creierului . Odata ce creierul functioneaza din plin , poti prin vointa sa comanzi corpului a isi ridice frecventa vibratorie pana la cea a lumonii . Mecanissmul inaltarii presupune ca aduceti intreaga dumneav oastra fiinta , fiinta sa exite ca lumina . Moartea esste un mijloc sigur de a parveni . Din pacate ea implica separarea de trup , pierderea acestuia . Prin , inaltare , dimpotriva il luati cu dvs .
Cei care s-au ridicat din acest plan , au reusit ultima stapanire adica cea a mortii . Au invatat sa ridice , gratie puterii gandului , frecventa vibratorie a celulelor lor atat de bine , incat issi pot lua corpul in lumina , scapand atfel pentru totdeauna de moarte .
Daca ti-ai luat corpul , poti sa ridici si sa cobori dupa vointa frecventa vibratorie . In cosecinta , daca ai hotarat sa rfevii sa traiesti in aceasta frecventa , nu va mai fi nevoie sa iti regaesti un trup . Nu mai este nevoie sa te nassti aici , pe acest plan de gandire limitata , pentru unicul scop de a uporta programarea consstiintei colective si sa lupti pentru exprimare astfel ca sa poti intelege din nou cine esti cu adevarat , transsformat in lumina pura a originii sale . Nu va mai fi nevoie sa va reinvatati ca viata pe acest plan material nu este decat o iluzie si joc .
Din momentu ce stapanim mecanismul inaltariii , corpul va dainui in veci si vom putea , gratie lui , sa plecam si sa revenim dupa plac . Deci , de fiecare data cand dorim sa revenim aici , este uficient sa coboram vibratiile corpului pana la ele i sse vor acorda cu frecventa acestui plan .
Toti sunt capabili sa se inalte , caci in sspatele acestei carni se asscunde Creatorul tuturor universurilor ; prin mijlocirea gandirii nelimitata , oricine poate sa provoace manifestarea ; este suficient pentru aceassta sa ne hotaram . Invatand sa nu ne mai judecam gandurile , ssa permitem orice gand , ne imputernicim cu forta si cu faculttatea de a deveni orice ideal inchipuit . Atunci putem tealiza orice , devenind totul prin mujlocirea gandului . Putem sa ne obtinem idealul, concretindu-ne aupra lui i cmandand trupului dorit , cu conditia sa-l mentinem cu peristenta in spirit .Vibratiile vor fi atfel intensificate in tot corpul. In acelasi timp , caldura va reste i va invcepe ssa emita lumina . Pe massura ce aceste vibratii se vor intensifica , materia se va transforma in lumina pura , apoi in gandire pura . Atunci , ceea ce e vizibil n va mai fi .
Moartea nu este o lege inevitabila . Este milt mai usor sa iti iei cu tine trupul , parasind aceasta lume . Astfel , nu vom mai avea nevoie sa ne nastem ca sa revenim , putem reveni dupa dorinta . Nu trebuie sa ne mai insusim o constiinta care , din pacate , nu-si mai aminteste de vietile anterioare . Corpul in sine nu este destinat mortii . Dumnezeul care l-a conceput , nu l-a facut cu ideea de a fi efemer . L-a conceput sa traiasca datorita potentialului glandelor sale sin u a organelor . Datorita hormonilor secretati continuu de glande, elpoate exista timp de mii de ani . Ceea ve micsoreaza forta vitala si incita corpul la a muri sunt atitudinile mentale ale eternitatii .
Corpul dvs. Va actiona in functie de directivele pe care I le dati . Sufletul dvs. Cqre qre sediul foarte aproape de inima , guverneaza corpul intreg conform emotiilor imtite . El furnizeaza corpului hormonii de care are nevoie . Aceasta functie , sufletul nu o face de la el , ci conform atitudinilor ssi gandurilor voasstre . Din cauza acestora , hormonii de viata inceteaza sa sse mai produca dupa pubertate . Dupa aceea ssunt inlocuiti cu hormoni de moarte , atat de tare incat corpul intra in declin , imbastraneste si in cele din urma moare .
Corpul nu este decat un servitor , un instrument al gandului. Este o splendida creatie , instrumentulcel mai rafinat cu putinta .
Cei mai multi din oameni vor muri. Dar aceasta nu inseamna ca ss-a terminat cu ei . Assta inseamna ca masca , adica triupul le-a fost luat si trebuie sa-si gaseasca un altul . Daca vor alege a revina pe acest plan , vor fi prevazuti cu o cunoastere ca-i ajuta la inaltarea lor , si nu vor intarzia sa inteleaga si sa admita realitatea .

.  | index










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!