poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 3742 .



A doua săptămână la Oradea
articol [ Internet ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [Anonimous ]

2003-05-31  |     | 



De ce a doua săptămână? Fiindcă aceasta este a doua săptămână în care ne-am întâlnit (sau ar fi trebuit să ne întâlnim) toți cei pasionați de poezie. Spun „ar fi trebuit” fiindcă din nou a fost o întâlnire ca între prieteni, asemenea celei din urmă cu o săptămână. Acum însă ne-am mai înmulțit, căci ni s-a alăturat și Emanuel (hAUs). Cu toate că așteptam să vină mai multă lume. În afară de studenții care se află în sesiune și, studiind în alte centre universitare, nu au putut veni la întâlnire, și cei care, din motive ce nu pot fi spuse, nu au putut participa, ceilalți nu au nici o scuză. Personal, nu pot înțelege ce i-a determinat să nu participe la întâlnire, cu toate că mulți mi-au promis solemn că vor fi prezenți.

Cum internetul a fost mediul în care ne-am cunoscut noi, principala temă a discuțiilor a fost internetul și domeniile de utilizare a beneficiilor acestei metode de informare / comunicare. De la comunicare am ajuns să vorbim despre poezie și exprimarea sentimentelor prin aceasta, făcând aluzie la terapia prin scris. Însă subiectul conversației s-a schimbat pe parcurs, ajungând să dezbatem din nou o temă foarte controversată: religia. Din păcate însă nu am reușit să ne prezentăm toate ideile legate de acest subiect, căci se lăsa seara și, mai mult, începea meciul Dinamo – FC national, iar Contele este dinamovist convins. Þinând cont de rezultatul meciului, cred că este extrem de bucuros.

Iată că încetul cu încetul ne adunăm și noi... Unii facem parte din „aceeași categorie a dezaxaților” (ca să o citez pe mama mea, care susține că numai dezaxații scriu poezii), alții, nu. Dar cu toate acestea am petrecut împreună o seară minunată.

Și cum am lăsat nedezbătută complet tema religiei, am decis să ne întâlnim și sâmbăta următoare, de la ora 17:30, pe aceeași terasă primitoare a Pizzeriei „The Bridge”.

.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!