poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 7019 .



Ștefan Mardale - Live @ El Comandante
articol [ ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [honney ]

2007-01-29  |     | 





Club underground, prin ținută și program, El Comandante încearcă să promoveze muzica de calitate. Underground la propriu și la figurat: sub pământ (în subsolul unei vile), fără nici o inscripție la intrare, cu o atmosferă specifică – se dansează pe mese, pe scaune, la concerte se bisează de 4 – 5 ori.
Spiritul lui Che, după care își trage numele clubul, bântuie ca formă de rebeliune. Bărbați nerași cu plete în vânt, chelioși cu barbă ce par fără vărstă, bărbați la costum care își uită vârsta și se simt cu pletele în vânt.
Cu sau fără plete, artiștii invitați în concert susțin atmosfera underground și vântul de libertate.


Concertele săptămânii

OFF ROAD – marți, 30 ianuarie, ora 19.00
Moto-ul trupei este: „în căutarea unui drum, iar drumurile se fac mergând”. O trupă tânără, dar cu muzicieni experimentați, a pornit la drum din El Comandante și, iată că se întoarce periodic.
Doi membrii ai trupei Orion, alături cu alt oneștean, cu primul toboșar al trupei Quartz și, mai nou, un fost chiartist de la Krypton, s-au adunat în vara anului 2006 în București sub denumirea de OFF ROAD, rock pur al anilor '80 - '90. Nu și-au propus să ajungă cu orice preț în mainstream - mai important e să se simtă liberi când cântă, se se bucure împreună cu publicul de muzică. Un concert e pentru ei ca o cursă pe motocicletă, cu emoții, frici și bucurii.
Pentru cântarea de marți au pregătit ca surpriză piese proprii, diferite de ceea ce cântă în mod normal. Dacă repertoriul de coveruri este o reterospectivă subiectivă a rockului anilor 80 – 90 (Led Zeppellin, Deep Purple, AC/ DC, Whitesnake, Lenny Kravitz etc), piesele Off Road au influențe din cele mai ciudate: bossa nova, latino, funky.
Geo - voce și chitară
Luca - chitară și voce
Beavis - bas
Felix - tobe și voce
Gabi - chitară

ȘTEFAN MARDALE – miercuri, 31 ianuarie
Cri Gri înseamnă rock. Ștefan Mardale, în calitate de voce (și imagine) Cri Gri cântă rock. Acesta este și genul pe care îl agreează dintotdeauna. Mai nou, cu Ștefan Mardale se întâmplă ceva: a început să îi placă să se exprime acustic, cu mai puține artificii stilistice, punând în evidență și textele pieselor sale (gândite și simțite, purtând în ele experiența de 25 de ani de muzică, plus cea de viață). Ștefan Mardale se îndreaptă spre folk sau spre rock acustic, nu e foarte clar. Ca să ne lămurim asupra stilului, Ștefan provoacă publicul să voteze: cum s-o defini ce cântă el?! Așadar, își ia chitara și vine în El Comandante pregătit pentru un maraton muzical de cel puțin 30 de piese, incluzând compoziții de pe albumele Cri Gri 1, 2, 3, 4, 5 etc (în acest moment numai unul este pe piață și „Urma de mâine” urmează a fi lansat), plus coveruri după cele mai frumoase piese românești, în viziunea sa. Artistul a fost premiat anul trecut la festivalul „Om bun” cu trofeul „Vali Sterian”. Așa că, s-ar putea să cânte folk… Sau rock? Veniți miercuri, în seara ROMÂNEASCÃ 100%, dedicată cântărilor reci, să ascultați o voce cum puține sunt, un artist care își pune sufletul pe tavă în tot ce face – Ștefan Mardale.

TEP ZEPI & THE AMSTERDAMS– joi, 1 februarie, ora 19.00

The Amsterdams se prezintă pentru prima dată în fața publicului în noua componență. Înființată în 2005, trupa abordează genul indie/brit rock. Refresh-ul componenței arată așa: Andrei (chitară), Ovidiu (chitară), Augustin (bass), Alex
(tobe) și Andrei (voce).
TEP ZEPI (www.tepzepi.ro)– susține relansarea The Amsterdam’s și vine să îi însoțească în concert. Un succes răsunător, TEPI ZEPI a debutat în El Comandante. În numai 3 luni, trupa ajuns la 13 concerte, ajungând cunoscută aproape peste noapte. Trupa se pregătește pentru a participa la majoritatea festivalurilor din acest an. Poate și pentru că este singurul proiect de stoner din muzica românească.

În curând în El Comandante

VODOO – 6 februarie
DANIEL IANCU – 7 februarie
TRAVKA + PETRECERE VALENTINE’S DAY – 14 februarie



.  | index










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!