poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 6392 .



CLUB A: muzică și lecții de dans irlandez cu BLACKBEERS
articol [ Evenimente ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [honney ]

2006-03-09  |     | 




În avanpremieră la St. Patrick’s Day, cea mai importantă sărbătoare irlandeză, vineri, 10 martie, de la ora 19, Club A prezintă concert de rock celtic: BLACKBEERS.

O trupă distinctă în showbiz-ul românesc, care are curajul să fie altfel. Cinci muzicieni își duc pasiunea pentru ritmurile irlandeze până la căpăt. Cântă rock celtic în România, chiar dacă asta îi scoate din cursa trupelor cu multe albume vândute.

Pentru concertul de vineri, Club A și Blackbeers au pregătit un show special. Este ultimul concert în variantă rock din această primăvară. Blackbeers prezintă două piese în premieră: ALL FOR ME GROG (povestea unui bețivan care și-a cheltuit toți banii pe femei) și WHAT’S LEFT OF THE FLAG (o melodie tradițională, prelucrată, despre un rănit în luptă, plin de poftă de răzbunare). Surpriză! Peter Moynahan, liderul trupei va da lecții de dans irlandez. Publicul poate dansa alături de Blackbeers, având de această dată cunoștințe de dans.

Peter s-a școlit în muzică și dans chiar în Irlanda. Legătura lui cu acest teritoriu ține și de familie. Străbunica lui a fost irlandeză. Lui Peter îi place și berea, dar susține că nu acesta sunt motivele pentru care s-a pus pe cântat rock celtic.

O trupă cu mare succes de public în concerte, cu fani, dar care întâmpină probleme când e vorba de a scoate un nou album (până acum are totuși în discografie două – DRINK THE NIGHT AWAY - 2002, CUIG - 2004). alături de Peter, cântă și (ocazional) dansează: Otto Segal– vioară, Radu Szucs – bass, voce, Norbert Schek – chitară, voce, Mișu Stana – tobe. Concertul din Club A nu este o întâmplare. Membri trupei Blackbeers sunt prietenii clubului. Și ei cred în zicala: dacă te place publicul Club A, te place Bucureștiul.

Dacă vrei o invitație la concert, spune până mâine la prânz de ce îți place Blackbeers. Aștept e-mail-uri pe adresa [email protected], cu specificația blackbeers – agonia.




.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!