poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 6196 .



Scrumbia de aur Tabără de creație Sulina 25 iunie - 30 iunie
articol [ Evenimente ]
locuri limitate

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [florian stoian- silisteanu ]

2010-05-30  |     | 



Dragi scriitori de poezie, scriitori de proză, dragi critici, epigramiști, scenariști, stimați iubitori de arte frați și surori ATENȚIUNE!
În perioada 25 iunie - 30 iunie, anul acesta 2010, desfășurăm în Sulina prima ediție a taberei scriem aici cu litere mari DE CREAȚIE.
Condiții de participare:
1.Prima condiție este să fii membru al acestui site
2.Locația este *ALEXANDRA* un corp de literă de cazare al cărui patron amfitrion găzdoi este amicul Constantin Obreja
3.Locurile sunt limitate: Capacitatea maximă de cazare cuprinde până la 25 de locuri în paturi mai mici în paturi mai mari în camere mai mici în camere mai mari dar absolut toate încăperile fiind utilate cu baie cu televizor cu frigider și așternut imaculat. AICI ATENȚIE! Ca să nu troglodim sau să înghesuim să devenim nesuferiți ori primejdioși metaforei punem în cântar doar 15 locuri.
4: Poți veni însoțit de copii chiar dacă aceste suflete nu s-au înaripat cu un cont pe poezie, poți veni cu bărbatul, ori cu iubitul, cu iubita, cu nevasta, fără cățel și pe cât posibil fără apucături să fumezi în cameră ori să te îmbeți ca porcul sau ca scroafa fiindcă ne dorim un pic de armonie și liniște.
5.În schimbul a 100 de lei, adică un milion vechi ai asigurat dormitul pe o noapte și 3 trei mese pe zi, mese de care te vei bucura și sătura cu preparate din știucă din scrumbie și alte mișcătoare dunării.
6.Cu sprijinul benevol al domnului Radu Herinean, al domnului frate Pan Paul Bogdan, al doamnei Eugenia Reiter, al meu în mod special și al domnului Constantin Obreja în mod și mai special dezvoltăm planul taberei ca în final să ne putem scrumbi știuci pescui și ferici întru metaforă. În Sulina se ajunge în mod normal cu vapoarele. Anunțăm în foarte scurt timp orarul. Cine dorește să zboare nu are decât dar să-și ia bilet că și în aer e control. Vom afișa prețul și compania care vă aduce. În buzunar e bine să aveți un mărunțiș fiindcă de punem cîte zece lei deoparte închiriem ditamai barca și ne perdem printre apele deltei ca să vedem ce lucrare frumoasă a făcut Domnul.
7. În încheiere zicem așa: Citiți cu atenție apoi recitiți după care facem înscrieri. Sigur va trebui să plătim o cotă înainte domnului Obreja o arvună cum se spune ca nu cumva să perdem locu nuntașului.Revenim cu amănunte, cu număr de telefon, cu tot ce trebuie. Deocamdată las pe Fratele Pan să studieze să pagineze precum și pe boss pe Herinean al nost să pună moț acestor vești. Io m-am înscris din oficiu cu banu jos pe trei zile să fiu sigur și asta pentru că mi se pare plăcut să ne vedem să ne citim să ne concurăm să ne distrăm să ne iubim să ne concurăm să ne prețuim mai ales.
8. Poți veni din capitală din India din America din Țara lăcustei de la sat de la oraș dar să vii cu toată inima!

.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!