Comentariile membrilor:

 =  da - e vremea colindelor!
Felicia Baltag
[09.Dec.04 14:59]
A fost o seara frumoasa care cu greu se lasa uitata. Si cu toate ca mai bine de jumatate dintre tinerii coristi erau din Moldova, asa cum domnia sa Ioan Bocșa ne-a marturisit, colindele 'au purtat haine' de pe meleagurile Transilvaniei.
Pentru mine a fost ceva nou, doar doua dintre colinde am recunoscut, si nu in ultimul rand - felicitari pentru text. A fost exact asa cum ai relatat.

 =  Colinzi pentru suflet
Bogdan Groza
[09.Dec.04 16:08]
e greu sa ma pronunt asupra unui eveniment cultural la care n-am participat. Cred insa, ca a fost un spectacol deosebit. Si cum in aceasta perioada colindele sunt in sufletul si-n inima fiecaruia cred ca Ioan Bocsa a extaziat publicul si, mai mult decat atat, a readus in sufletele iubitorilor de frumos, sentimentul generozitatii.

 =  Și noi primim cu colinda!
Maria Prochipiuc
[09.Dec.04 16:45]
Floris - bucuria mare pentru mine e că ți-a plăcut acest spectacol și pentru mine a fost ceva nou, majoritatea colindelor mi-au fost necunoscute, dar acum e cu totul altceva, am vrut să împărtășesc și altora bucuria noastră. Ai făcut și completarea care mi-a scăpat, că jumătate din coriști erau moldoveni.

Bogdan - știi, când mergi undeva, unde te simți bine îi porți în suflet pe toți cei dragi ție, și îți pot mărturisi că erai pe undeva printr-un colț al inimii noastre. Da, Ioan Bocșa este un om deosebit mai ales, și apoi un artist. Impresia ultimă e că la ieșirea din sală fiecare murmura câte o frântură de colind...

 =  Sarbatori Fericite
Andrei Ionut Sava
[09.Dec.04 23:01]
ar fi fain sa ... :) se faca pe poezie ro o sectiune...unde sa se anuntze spectacolele de genul asta dinainte :)...ca sa mearga si cei ca mine..care au aflat de abia de pe site... :) ca a fost ...ceva asha de frumos la iasi...

chiar daca sunt din iasi :) si chiar daca nu sunt ignorant de felul meu :) dar uneori ...pur si simplu nu avem timp sa trecem prin dreptul tuturor posterelor din iasi :) si sa vedem cand si cum e vreun spectacol

eu zic sa se faca o sectiune...unde fiecare sa posteze cand site ceva de vreun spectacol fain, o piesa de teatru, un concert si orice eveniment cultural iesean gen lansare de carte si etc...si nu trebuie...sa se ocupe cineva de asta......hmm aia..care intra pe site posteaza acolo cand afalu ceva ...si etc...si cu timpu poate institutiile interesate :) o sa isi faca usere si etc :) si o sa posteze chiar ele...

ar fi o idee

zic eu :)

Sarbatori Fericite!

 =  Din an în an...
Maria Prochipiuc
[10.Dec.04 11:49]
Ionuț - de când nu te-am mai văzut, nu numai la un text de-al meu, dar așa în general, cred că de când s-au schimbat ploile dinspre Dragomirna undeva spre Voroneț. Da, ar fi de preferat ce spui tu, dar vezi ca să obtin acel afiș a fost destul de greu, am fost pusă în situația cumva să-l fur, după specatacol, promit că voi încerca să aduc în atenția celor interesați evenimentele din Iași și după voi veni cu concluziile sau impresiile specatacolului. Și cine știe poate vor fi mai mulți poeziști implicați la impresii.

Îți mulțumesc de trecere și m-ai convins ca din când ]n când mă mai citești! Sărbători fericite și ție dragule!

 =  Să vină colindătorii!
Monica Mihaela Pop
[10.Dec.04 12:02]

Știi ceva? Săptămâna viitoare vor fi două spectacole de colinzi, unul la care vor participa mai mulți interpreți din ardeleni, iar celălalt cu Ștefan Hrușcă. De-abia le aștept! :)

Te îmbrățișez cu tot dragul! =  Pentru Monica
Maria Prochipiuc
[10.Dec.04 12:14]
Monica, vino cu relații în plus, unde are loc specatacolul, cine știe poate sunt mai mulți doritori! E luna bucuriilor de tot felul! să ne bucurăm împreună chiar dacă suntem la distanță.

 =  detalii
Monica Mihaela Pop
[10.Dec.04 12:30]

Ei bine, pentru unul din spectacole nu am încă amănunte dar, cel cu Ștefan Hrușcă va fi luni, 13 decembrie, pe scena Certății Medievale din Tîrgu Mureș, de la ora 19.00. Mai știu că în deschidere vor mai cânta și alți interpreți, dar nu știu cine. Asta e!
Dar, intrarea va fi liberă și toată lumea e binevenită!


 =  !!!
Maria Prochipiuc
[10.Dec.04 12:56]
Mulțumiri Monica!
Surprinzător văd că pentru moment ( sper ) au dispărut imaginile, probabil sunt probleme pe adresa: http://photobucket.com
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !