Comentariile membrilor:

 =  de corectat greseli gramaticale sau de tastare
Florina - Daniela Bordieanu
[16.Jun.04 14:44]
greseli gramaticale (sau de tastare, in cel mai bun caz) care ar trebui corectate:
"ce-a mai ", "staine", "scimba cev:","privestele ", "scimba nimica","ce-a mare", etc. =  alexandra
Eugen Suman
[16.Jun.04 14:53]
eu te sfatuiesc, draga alexandra, sa faci un curs de gramatica, sa te apuci sa citesti si d-abia dupa aceea sa incerci sa scrii. textuletul asta il poti sterge linistita.

 =  scuze
alexandra pop
[18.Jun.04 12:12]
mulumesc pt sfaturi,dar nu cred ca o sa le urmez.oricum imi cer scuze ca v-am deranjat privirile cu asemenea greseli.data viitoare cand (daca) o sa mai scriu o sa incerc sa fiu mai atenta.
alexandra

 =  Ai incredere in tine
Andreea Crainic
[02.Oct.05 19:06]
Draga Alexandra, eu nu sunt vreo experat in poezie, gramatica sau lingvistica in general, sunt si eu un omulet, ca si tine, ca si ceilalti de pe aici, de fapt. Si mi-am dat seama ca textul pe care l-ai scris a fost urmarea unei suferinte, unei rani a sufletului pe care n0ai vindecat-o inca. Nu conteaza daca a iesit sau nu o poezie buna, conteaza ca tu ai exprimat ceea ce simteai si faptul ca ai avut curajul sa le impartasesti si celorlalti acest lucru.
Daca ai gasit placerea scrisului nu renunta la ea, scrie in continuare si sigur va iesi ceva bun din asta. Nu incerca sa-i copiezi pe altii, caci fiecare e minunat in felul sau. Si ai incredere in tine si in fortele tale...nu renunta niciodata...nu ai de ce.

Numai bine si pe curand.

 =  Succes si....nu renunta,nu ink
Chakass I.Elena
[22.Jun.04 23:08]
Alexandra,cand sentimentele sunt transformate in versuri
incearca sa vezi dincolo de limita dintre real si imaginatie.
Incearca sa patrunzi (sub)antelesul unui cuvant.
PS.nu stiu dak sfaturile mele te vor ajuta prea mult,cert este k pt mine sunt k niste legi nescrise(decretate de mine)
Pana in prezent nici unul din textele mele nu a ajuns la atelier,desi nu toate sunt chiar bune.
Numai bine

 =  numai bine!
Cristina Trușcă
[22.Jun.04 23:51]
Avand in vedere ca suntem pe un site unde pretentiile sunt din ce in ce mai mari, eu cred ca cel putin regula de a se scrie corect din punct de vedere lexico-gramatical ar trebui respectata. Fara argouri, fara prescurtari. Nu este prima oara cand observ, Elena Chakass, ca folosesti "k" in loc de "ca" si ma gandeam sa-ti fac o sugestie. Pastreaza genul asta de scriere numai pentru chat si alte medii pe care le frecventezi. E valabil si pentru altii. In rest, respectele mele.

Axi, exista peste tot un inceput, eu sper sa depasesti nivelul asta si cred, daca vei fi consecventa, ca vei invata multe lucruri de aici. Succes!

 =  va multumesc
alexandra pop
[02.Oct.05 19:06]
va multumesc tuturor pentru sfaturi si sugesti.nu credeam ca pot sa fac asemenea valva cu textuletul acesta. faptul ca a ajuns la atelier inseamna ca acolo ii este locuri. toata lumea mai greseste, altfel viata asta ar fi prea plictisitoare, importanta e sa nu repeti greselile(sau cel putin nu de prea multe ori).
va mutumesc inca o data si mult succes in continuare tuturor.
alexandra
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii și să te autentifici.

Înapoi !