Comentariile membrilor:

 =  (wow! huiduieli și tropote!).
Madalina Maroga
[20.Mar.04 13:17]
Virgil,
Mi-a placut articolul tau. Este fascinant si chiar iti trezeste curiozitatea.
Bine ca ti-ai luat unele masuri de precautie :) ("wow! huiduieli și tropote!) caci altfel ar fi semanat cu o "lauda de sine" (iarta-ma!) sau cu un fel de reclama mascata. :))
Abia astept sa navighez... Multumesc pentru vasle.


Madim

 =  || precauție...
Virgil Titarenco
[20.Mar.04 20:06]
Mădălina, Mădălina... dacă nu m-o învățat poezie.ro să fiu precaut atunci cred că nu m-a mai învățat nimeni... :)))

 =  mai vreau
MIU CRISTIANA
[21.Mar.04 14:07]
Ne invata multe site-ul asta (poezie.ro). Experiment psihologic in toata regula.
Stii ce te rog eu? Mai scrie despre site-uri interesante. Ca ne mai cultivam si noi...
Indraznesc o mica observatie: pe ultimul rand - mi-ar placea, nu mi-ar place.

 =  ^^ articole despre internet
Virgil Titarenco
[22.Mar.04 08:18]
Nu știu dacă e ironie Cristiana. Fiindcă eu vă consider pe toți oameni cultivați. Altfel nu cred că ați intra pe poezie.ro. În ce privește ideea de a scrie despre alte site-uri, ce să spun, sînt multe despre care se poate scrie mult. Singura problemă este că și articolul acesta se află undeva la frontiera "ilegalității". De ce? Pentru că impresia mea este că proprietarul acestui site nu agreează publicitatea sau promovarea altor site-uri (ceea ce nu este o politică redacțională rar întîlnită iar eu nu mă opun ei). E un subiect oarecum delicat și merită poate o discuție mai amplă. Articolul meu s-a vrut mai degrabă construit în jurul elementului de home page. Probabil că voi mai încerca să mai scriu și în viitor unele articole. Nu îmi este însă clară politica redacțională, cel puțin la capitoul articole pe secțiuni. Poate că n-ar fi rău să se precizeze undeva în regulament sau într-o alta secțiune, cam ce se poate și ce nu se poate accepta. Un fel de editorial policy. Dar mărog, asta rămîne la latitudinea editorilor. Sper că am dat un fel de răspuns... :)

 =  Ligriv
Cristiana Miu
[22.Mar.04 18:40]
Ligriv, nu era nici o ironie, eram sincera. Chiar mai astept articole de felul asta.

 =  Pe aceeași lungime de undă!
Ghinea Nouras Cristian
[24.Mar.04 15:28]
Virgil, am fost curios să te vizitez "la tine acasă", ca să te cunosc mai bine și să văd ce scrii. M-am oprit la acest Home page, atât de nespectaculos în aparență, care mi-a mers la inimă prin ideile sincere și de bun simț. Vorbeai de echilibru și de diversitate, despre lucruri rar de găsit în America... Să știi că prima variantă a eseului meu, pe care l-ai apreciat drept amuzant, a fost una atât de tristă, că m-a durut și mâna cu care am scris-o. Înainte de asta, pe la 3 noaptea, urmărisem cu ochii împăienjeniți canalul Fox News și... știi tu... începusem să vorbesc singur. Nu aveam de unde să știu că, undeva în America, la Buford, cineva avea răspunsul la monologul meu din miez de noapte. Un răspuns pe aceeași lungime de undă!

 =  Cristian. În fiecare zi puțin mai mult decît ieri. --
Virgil Titarenco
[25.Mar.04 06:17]
Mă bucur Cristian. Eu nu urmăresc Fox News. E prea de dreapta pentru gusturile mele. De fapt cred că dacă America te "forțează" să înveți ceva, acel lucru este demersul alegerii. Chinuitor lucru poate în primii ani. Dar asta e. Oferta oricărui lucru, în speță a informației (sau a dezinformării) este enormă. Marele talent și marea putere este să știi să spui "No, thank you" și să te uiți la oferta următoare. Și așa mai departe. Treptat, uneori pe un drum dureros, descoperi o anumită cantitate de adevăr. În fiecare zi puțin mai mult decît ieri.
Îți doresc o zi bună.

 =  Home page versus Favorites
Gabriel Nita
[25.Mar.04 13:26]
Un site foarte interesant, multumesc pentru recomandare.

Sa renunt oare la google-ul de pe home page-ul meu???

 =  recunostiinta
martin emilian balint
[25.Mar.04 14:27]
saru'mana!... cautam de mult un site pentru homepage-ul meu.
Acum am gasit... intr-adevar foarte folositor site-ul.
Cu respect, Martin
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !