Comentariile membrilor:

 =  culoare de zbor deasupra Înaltului Pod
Daniel Bratu
[29.Nov.03 13:23]
Ai scris frumos și sensibil. Sufletul tău și-a oprit o clipă zborul deasupra Cenaclului din Pod și a descris superb ce minunat a fost acolo.
Îți mulțumesc pentru reușita reînviere a acelor clipe.

+ poezia in imagini
Anca Veronica Anghel
[29.Nov.03 13:50]
Deosebit. Te felicit Maria pentru ideea postarii acestui articol. Cenaclul de la Iasi inseama si poezie cantata in imagini. Tocmai am primit volumul antologic de poezie si imi face placere sa va citesc dintr-o carte adevarata.

Grafica Mădălinei Brăteanu este intr-adevar foarte sugestiva.

+ initiativa laudabila
Radu Herinean
[29.Nov.03 14:09]
am vazut ca pozele nu apareau asa ca am facut download pe acest server si le-am refacut. daca ai nevoie, exista si pozele mari tot aici cu diferenta ca poza mare mai are un _b adaugat la nume. nexus.jpg -> nexus_b.jpg
si atentie, incearca sa faci cat mai putine editari la text deoarece la fiecare editare textul e degradat si nu mai apare ca principal ci doar ca articol regulat.
ai avut o initiativa foarte buna si te invit sa revii cu articole de acest gen despre viata culturala ieseana, chiar daca nu exista o legatura directa cu membrii poezie.ro

 =  arta
MIU CRISTIANA
[29.Nov.03 16:19]
Cu adevarat o idee superba. Arta se imbina in toate formele ei. Articolul e minunat si sper sa mai citesc asa ceva.
Multumim, Maria.

 =  Cerc deschis
Codrina Verdes
[29.Nov.03 19:23]
Iata ca cercul impresiilor de la "Virtualia" nu s-a inchis si am reusit sa revad, datorita acestui articol, intitulat sugestiv "Cuvant si culoare", acele momente din "Pod".

 =  Grafica de exceptie
costel
[29.Nov.03 21:28]
Articolul e bun, nimic de comentat.
Insa partea de grafica M-A IMPRESIONAT!!!
Felicitari Madalinei Brateanu!
Daca exista un link undeva, unde pot vedea mai multe lucrari, sunt interesat.

+ Minunat
Radu Tudor Ciornei
[29.Nov.03 22:37]
Pentru mine si articolul si grafica sunt doua surprize minunate.

Felicitari Maria pentru articol si ma inclin in fata talentului Madalinei.

+ si un pic de entuziasm de la mine
Trușcă Elena Cristina
[29.Nov.03 23:07]
Cu o mica intarziere, imi las si eu o mica amprenta aici...Ma bucur tare mult ca pot admira aceste ilustratii deosebite care sunt chiar pe gustul meu...

 =  încântată
Andreea Drăguleasa
[29.Nov.03 23:47]
Felicitări!
Pentru articol și pentru evenimentul care l-a determinat.

A.

 =  memento Virtualia
Florina - Daniela Bordieanu
[30.Nov.03 13:06]
aduceri aminte, Maria...:)
si parca o revad pe Madalina, emotionata, vorbindu-ne despre desenele ei.
multumesc pentru acest memento.

Dana

 =  Pentru toți cei care m-au vizitat!
Maria Prochipiuc
[02.Dec.03 20:10]
În primul rând îi mulțumesc lui Radu Herinean pentru intervenția facuta la imagini ,dar și pentru apreciere!


Vă mulțumesc pentru trecerea voastră și aprecieri ! Consider că toate acestea n-ar fi fost posibile dacă nu era Cenaclul de la Iași. Nu știu ce se întâmplă, dar cuvintele mele nu reușesc să spună cît de mult mă bucur de aprecierile voastre! Consider că toate meritele îi revin Madălinei, cea care a determinat apariția acestui articol. Așa cum a sesizat Daniel , sufletul meu a îngăduit multă vreme acolo în Pod, după care l-am adus aici să se întâlnească cu gândurile voastre, dându-le culoare. Frumos spune Anca :,, Cenaclul de la Iași înseamnă și poezie cântată în imagini.’’ Într-adevăr ,, Arta se îmbina în toate formele ei.’’ după cum a simțit Cristiana . Codrina completează ,, cercul impresiilor de la "Virtualia" nu s-a inchis’’ , Costel este impresionat de grafica Madălinei, iar Florina o revede pe Mădălina emoționată , vorbind despre desenele ei...
Atât Radu Ciornei , Cristina cât și ceilalți pe lângă culoare au adus și multă lumină aici unde am încercat să depănăm amintiri din Pod.


*****
Ii mulțumesc în mod deosebit acelei persoane care a avut răbdare cu mine și m-a ajutat ca acest articol să capete culoare. Este vorba de prelucrarea imaginilor de grafică - pentru mine fiind un tărâm necunoscut. Știu că nu dorește să-i spun numele aici, dar în adîncul sufletului meu există o profundă recunoștință .

Pentru tine : Dăruind vei dobândi (Steinhardt, N.) ! =  Fără cuvinte
Felicia Baltag
[03.Dec.03 15:46]
Se pare că aproape de fiecare dată eu îmi las amprenta mai târziu. Dar mai bine așa decât niciodată.
Sincere felicitări , Maria pentru minunatul tablou pe care, prin intermediul cuvintelor îmbrăcate în sentimente, ai reușit să-l pictezi. Ne-ai încântat ochiul și sufletul, hrănindu-ne ființa cu gândurile tale.
"Între poezie și ilustrația ei grafică există o simbioză perfectă, căci fiecare se completează una pe cealaltă. E ca o relație subtilă între "Ea" și "El" --> foarte bine spus. Întotdeauna, versul și culoarea s-au scăldat în aceleași ape, s-au completat reciproc: "Plăsmuită pe poezie, imaginea grafică devine un mod de comunicare aparte care prin intermediul liniei, culorii... să-l ajute să vadă sensurile multiple și nebănuite ale limbajului poetic", "prin imagine, poezia devine ochi", "Grafica dă viață cuvintelor unui poet".
Mulțumesc Maria, mulțumesc Mădălina pentru minunata surpriză pe care mi-ați făcut-o. Cuvintele îmi sunt sărace pentru a vă putea spune ce simt în acest moment.
Tot respectul pentru voi.

+ sublim
Dan Tristian
[04.Dec.03 12:50]
Realizari grafice de exceptie. Ma inclin si multumesc si pe aceasta cale Madalinei si Mariei pt bucuria acestor sarbatori imagistice si pt faptul ca impreuna au gasit rabdarea necesara pt a-mi impodobi si mie armonios primul volum de versuri...

+ Maria
Liviu Nanu
[04.Dec.03 13:26]
Maria, ai scris un articol minunat. Eu il asteptam ca bomboana pe coliva. Imbinarea versului cu artele plastice si muzica nu fac decit sa scoata in evidenta valoarea (acolo unde este)

 =  Cu toată admiratia
LOG
[04.Dec.03 13:58]
De multe ori când văd ceva deosebit pe site mă abtin să comentez, stiind că oricum va fi "coadă" la aprecieri, dar si pentru că nu mai am cuvinte de adăugat când arta vorbeste de la sine. Totusi, uneori simt că datorez omagiile mele artistilor cu pricina, măcar pentru bucuria trăită gratie lor. Într-adevăr, în fata măiestriei nu poti decât să te înclini. Cât de profund ai expus în cuvinte aceste minuni vizuale si cât de profund a făcut autoarea lor să vibreze inima poeziei în forme si culori!

 =  Superb, superb, superb!
Bogdan Groza
[05.Dec.03 08:56]
Imi aduc si eu prinosul de multumire si de satisfactie la citirea acestui superb material si la grafica de exceptie a Madalinei. Poeziile intercalate sunt splendide. Felicitari din toata inima pentru aceast material care mie mi-a incantat sufletul si ochiul.

 =  Viața cuvintelor
Maria Prochipiuc
[10.Dec.18 14:27]
Felicia, tu ai trait altfel momentul din Pod , mai ales ca una din poeziile tale a fost motiv de grafica . Dacă tu ai simțit , că grafica a dat viață cuvintelor tale înseamnă că a fost cu adevărat surpriză pentru tine! Ți-am simtit emoția în cuvintele puse aici , dar ce m-a impresionat cel mai mult au fost ,,lacrimile'' tale în fața graficii .

 =  Filip si Anton
Maria Prochipiuc
[05.Dec.03 14:26]
Vizita voastră m-a umplut de stele!
Brăduțul meu de Crăciun va fi luminat!
În fața a două piscuri nu-mi rămâne decât , să încerc... ascensiunea!

 =  Poezia în forme și culori!
Maria Prochipiuc
[05.Dec.03 14:53]
Log,
îți mulțumesc pentru faptul că ai avut răbdare să parcurgi cu privirea și cu sufletul acest articol ( îți mărturisesc, că este prima încercare de acest gen)! Ce m-a impresionat cel mai mult la toți oaspeții, care au poposit aici la noi, e faptul că au au trăit momentul ca și cum ar fi fost prezenți acolo în Pod.

 =  Încântarea sufletului și ochiului!
Maria Prochipiuc
[08.Dec.03 08:14]
Bogdane ,
îți mulțumesc pentru aprecieri și cred că în curând Mădălina va deveni membră a poeziei.ro.
Vă îmbrățieșez pe toți care ați poposit aici!
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !