Comentariile membrilor:

 =  observatie
dobrota valentin-eugen
[29.Jul.08 17:15]
Foarte interesant.
Numele functionarului cred ca este Dobrota, nu Drobota.

 =  Obesrvatii
Dancila Sanda
[09.May.09 15:13]
Targul din Poiana Sibiului are loc pe data de 19 septembrie (nu 22) iar modul in care sunt facute casatoriile este diferit de cel explicat de d-voastra desi exista un fir de adevar in ceea ce ati spus.
Referindu-ma la braul din marmura sau gresie, cred k am ramas putin in urma la copitolul 'fashion' desi eu m-am nascut si am crescut in Poiana.Este adevarat ca fiecare isi construieste o casa cat mai frumoasa sau cat mai valoroasa in limita posibilitatilor, insa nu m-am gandit niciodata ca marmura sau gresia ar putea fi considerate ca element definitoriu pt numarul animalelor.
Numarul constructiilor a scazut,aveti dreptate, si am sa va dau un scurt exemplu care sper sa foloseasca drept explicatie a acestui fenomen: pe vremea bunicii mele fiecare familie avea pana la 8 sau 9 copii, in prezent, maxim 3. Nr locuitoirlor a scazut, prin urmare si nr. locuintelor a avut parte de aceeasi evolutie descendenta.
Titlul articolului este foarte pompos desi eu as spune ca este vorba mai degraba de spiritul de om gospodar pe care il au poienarii. Dupa cum ati spus si dumneavoastra 'curatenie peste tot'.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !