Comentariile membrilor:

 =  e mai periculos sa vrei sa fii decat sa crezi ca esti
Candva, o cunostinta care a terminat psihologia mi-a spus ca e mai nebun cel care ar vrea sa fie Napoleon decat cel care crede ca este Napoleon.

 =  walhall
Raul Huluban
[07.Aug.06 15:50]
Reconfortantă lectura și fericit ales subiectul tranșat. Așa privite mărunțișurile cotidiene care izbesc și zvîcnesc în omul încercuit de provocări îi denaturează verticalitatea iar importanța înțelegerii lor o poartă tocmai cei poziționați în exterior, posibile victime sau ținte. Mi-ar plăcea schimbat stilul dvs. de-a scrie eseu dînd o importanță aleasă felului de-a fi inovator și autentic în tratarea subiectului selectat, vocea proprie conducînd și disecînd / analizînd / saturînd tema aflată în discuție menținînd viu interesul cititorului prin stilul eseistului(1) și nu prin tema discutată(2) și o mai bună pliere și interacționare a ideilor alături de referințele vii și atît de necesare – asta în cazul în care mi se permite a-mi oferi părerea-mi părtinitoare dar sinceră. Înțelept exemplul lui Steinhardt, mi-a plăcut în mod deosebit.

 =  ...
Corneliu Traian Atanasiu
[08.Aug.06 15:36]

Adrian, într-adevăr, paranoia este nebunia nebuniei.

Raul, multe din textele mele sînt scrise într-o anume conjunctură doar ca fast-essay. Cu inerentele lipsuri ale rapidității. Părerea ta este pertinentă și corectă.


 =  bun eseu
Liviu Nanu
[24.Oct.06 00:26]
Bun eseul dumneavoastră. Ar trebui citit de cît mai mulți.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii și să te autentifici.

Înapoi !