Comentariile membrilor:

 =  Nu înțelege că nu:
nicolae tomescu
[28.Oct.08 00:21]
desigur nu
- salariile astronomice date de la buget unor șefi de agenții guvernamentale
- Salariul și pensia primului aviator al țării (și alții ca el)
- salariile magistraților
- salariile polițiștilor
- Pensiile alimentate de la buget a celor care le iau de la alte case de pensii nu de unde iau cei mulți
ci
- salariile mărite ale cadrelor didactice vor duce economia României de râpă


Asta nu vrea să înțeleagă autorul textului de mai sus. De ce?

 =  Campania de prostire a României
Victor Potra
[28.Oct.08 07:54]
Pe lângă campania de tâmpire, iată cum dl. Firică dă cu bisturiul în cea de prostire. A noastră. Păi de ce nu mă înțelegeți când mă enervez? Când sunt considerat tâmpit? Alături de alte x milioane (că nici nu mai știu exact câți am mai rămas)?
Cred că e o dualitate la mijloc. Campania de tâmpire ar trebui să genereze receptori ai campaniei de prostire. Și "vițăvercea", că după ce te prostesc în față, rămâi cu gura plină de înjurături. Căscată, că suntem civilizați. Ca un tâmpit.
Ba suntem atât de tâmpiți, încât confundăm virulența cu violența (am văzut eu cazuri, zău, chiar pe site-ul ăsta!).
Așa că, dom' Firică, dă-i înainte!. Numa' nu te "ghandiza". Chiar dacă o să te acuze cineva că vrei să-i internezi cu forța pe politicieni la Bălăceanca. O să depun mărturie că era o metaforă pentru "plecați în sorcova mea, undeva de unde să nu vă mai auzim inepțiile!" Păi ce SRI-ul meu...

 =  alo, domnu victor!
Anghel Pop
[28.Oct.08 08:55]
Victoraș, maică, tu tot timpul ești așa de agitat? Încă de dimineață? Nervi, înjurături, acuze?
Te-ai gândit că poate de la tiroidă ți se trage? N-ar strica să-ți faci o ecografie. Știu cazuri de agitați care s-au liniștit după ce au început tratament pentru hipertiroidie.
Ia exemplu de la domnul Adrian și pricepe că ești liber să spui lucrurilor pe nume, totul e felul în care o faci...

 =  părere
Liviu Nanu
[29.Oct.08 10:19]
Despre epistola ta, Adrian, nu prea am ce spune. Este opinia ta, și ai tot dreptul la ea, e bine că ai exprimat-o. Nu pot face o analiză pertinentă (și nici nu-mi propun) asupra datelor statistice din bugetul țării, probabil sînt destui bani ascunși prin conturi numai de ei știute, cu destinații precise și destinatari încă necunoscuți.
Mă surprinde însă reacția colegului de Nicolae Tomescu, care cade în păcatul generalizării. Eu cred că este periculos să spui „vai ce salarii mari au magistrații”, fără să vii cu exemple. Adică ce salarii au magistrații de la Curtea Constituțională, ce salarii au cei de la Curtea de Apel, cei de la Tribunale și cei de la instanțele de fond, care le sînt drepturile și obligațiile (dar și interdicțiile, pentru că sînt și din astea), care sînt diferențele între procurori, judecători sau directori de penitenciare și apoi judecăm dacă ar merita sau nu aceste salarii. La fel și cu polițiștii, și alte categorii. Și pe mine m-au surprins salariile șefilor de agenții și mă gîndesc că ele sînt umflate, dar mă feresc să generalizez, pînă nu am toate datele. Iar în presă nu mai am încredere, nu prea am întîlnit pînă acum vreun redactor care să privească obiectiv problema. Nu intenționez să intru în conflict cu stimatul coleg Nicolae Tomescu, aș vrea doar să-l rog să analizeze mai bine problemele despre care își dă cu părerea, pentru a nu cădea fără să vrea în păcatul subiectivismului.




Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !