Comentariile membrilor:

 =  *
Andrei Trocea
[30.Aug.08 03:00]
primele doua versuri intr-un fel oglindesc tot poemul.
autorul se plimba prin timp si spatiu, aducandu-si inainte moartea, fara sa si-o asume. intr-un fel, deasupra Omului lucrurile au alte culori si alte forme.
un poem in care m-am gasit.

cu prietenie,
andrei t

 =  Nu era el lumina, ci ca să mărturisească despre lumină
Călin Sămărghițan
[30.Aug.08 03:30]
Mulțumesc, Andrei, prezentule. Ai spus cuvinte frumoase care poate vor conta și dincolo de acest site. Mi-a plăcut cum ai vorbit de culorile și formele de deasupra Omului. Da, el a văzut semnele astea. Celor cărora le place, și mai au răbdare, le pot sugera, cam tot din aceeași sferă, o altă poezie mai veche: http://www.poezie.ro/index.php/poetry/226828/La_margine_(Profetul)

 =  .
Rodica Vasilescu
[09.Oct.12 17:25]
ok cred ca este prima data cand reusesc sa gust aproape 100% un astfel de text. in primul rand din cauza esentei simple si-a faptului ca pe cat de scurt e, pe atat de concentrat a fost elaborat. imi place finalul. de asemenea, eu am de mai demult o afinitate pentru Sfantul Ioan Botezatorul, mi se pare un personaj cu mult mai interesant decat altele "importante" din religie.

 =  C.S.
Liviu-Ioan Muresan
[30.Aug.08 09:37]
Poemul atinge în cîteva versuri tot ceea ce știm despre Ioan. Cum trăia, cum era îmbrăcat, cu ce se hrănea și cum a sfîrșit. Un tablou care acoperă o viață de sfînt.

 =  Ce știm și ce nu știm
Călin Sămărghițan
[30.Aug.08 11:54]
Claudiu, mă bucură intervenția ta, mai ales pentru ce spui. Da, este. Liviu-Ioan, poetul dintre ape, între poet și profet poate n-ar trebui să fie nici o diferență. Să încerce să atingă și ceea ce nu știm. Mulțumesc foarte pentru trecerea... peste ape.




Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !