Comentariile membrilor:

 =  La multi ani
Elia David
[26.Sep.07 20:23]
La multi ani, Ela. As fi vrut sa strecor si eu un fir de haiku in buchetelul acesta, dar toate cele atinse de inspiratie fusesera culese. Mie nu-mi mai ramane decat sa iti urez ca viata ta sa fie ea insasi o poezie. De dragoste, fireste.:)

 =  semn
Maria Gold
[26.Sep.07 21:19]
E a cîntă iubirea
L umea scaldă în ape
A mintiri în icoane


 =  :)
Rodica Vasilescu
[09.Oct.12 17:25]
draga ela eu ce pot sa-ti urez decat la multi ani si sa ne revedem asa cum ne-am vazut si prima oara, adica intr-un desavarsit vis pe care eu il am cu 2 femei odata:

2 lansari de carte a unei blonde si-a unei roscate la care eu citesc :))

multa sanatate si tot ce-ti doresti tu cel mai mult pe lumea asta.

 =  luna plină
Maria Tirenescu
[26.Sep.07 22:31]
La mulți ani, Ela! O viață plină, ca luna din această noapte!
Cu drag, Maria

 =  si ceasurile bat de 12.....
Cristina Rusu
[26.Sep.07 23:58]
La multi ani, draga noastra. ne-am amintit de tine. a mai trecut un an, tu ai ramas la fel, daruindu-ne momente incarcate de sensibilitate prin versurile tale. sa iti dea Dumnezeu multa sanatate, ca este foarte pretioasa, sa te bucuri de orice zi, de orice loc, de orice suflet intalnit in periplu acestei vieti. cu drag, bia

 =  Primele clipe dintr-un nou început
Magdalena Dale
[27.Sep.07 00:14]
Ela, în primele clipe ale zilei care marchează un nou an în viața ta, vreau să știi că ne gândim la tine. Poezia din sufletul tău care se revarsă în poemele tale înseamnă foarte mult pentru mine. Călătoresc de multe ori prin universul tău poetic. Revin în lumea reală îmbogățită sufletește și prin asta cu mai multă putere de a face față cenușiului cotidian.
Îți doresc multe împliniri și ape cât mai line...

 =  Corectură la titlul tabloului
Marian C Ghilea
[27.Sep.07 00:39]
Poemele sunt frumoase, dar am observat o mica inexactitate: Hokusai nu a fost nici englez, nici american. De aceea nu vad motivul pentru care titlul tabloului sa fie în limba engleza, mai ales pe o pagina româneasca. Mai mult, titlul înlimba engleză nici măcar nu este corect, titlul original fiind: 阿弥陀の滝 (Amithaba no taki), adică "Cascada lui Amithaba" (Amithaba fiind unul din numele folosite pentru Bhuddha în budismul Mahayana). Mi se pare corect ca titlul tabloului să fie pus în limba română. În rest, "Mulți ani fericiți!" sărbătoritei și fie ca toate visurile să-i devină realitate.

Marian

 =  la multi ani!
bargan ecaterina
[27.Sep.07 07:33]
ti-ai construit destinul printre oameni dargi tie si oameni carora le esti draga. azi destinul iti coloreaza o alta veriga a vietii, o treapta mai sus.
sa fie una plina de libertate, zimbete, prosperare, sclipiri de frumusete si lumina. fie ca bucuria sufletului si entuziasmul vietii sa se tripleze in lumea asta fara margini. univers unde vorbim in limba gindurilor, unde meditam asupra vietii, luptam, speram, cadem si ne ridicam. univers unde ne iubim reciproc si ne multumim ca suntem. deschiderea ta catre lumina iubitoare, oceanul de viata si zborul sufletului a intregit spatiul visarii omenesti multumesc pentru ca primesti si daruesti iubirea fara rezerve.
la multi ani Ela!!!

 =  Vă mulțumesc pentru... voi și "Cascada lui Amithaba"
Ela Victoria Luca
[27.Sep.07 09:19]
Aș vrea să am acum o masă înaltă, rotundă, din lemn de cedru. Să ne așezăm, fiecare în ordinea lui, în cuvintele lui, și să citim poezie. Toți cei ce îmi sunt alături, unii chiar eu nebănuind că îmi sunteți. Mulțumesc pentru acest fir de prietenie și pentru "cascada" primită astăzi în dar: Magdalena, Anghel, Maria T, Erika, Teddy, Petre, Dan, Cristina, Elia, Maria G, Claude, Marian, Ecaterina. Să ne scriem cu grijă, inima, anii, lumina.

Ela


 =  LMA
Bogdan Nicolae Groza
[27.Sep.07 16:03]
La multi ani si din partea mea. Un colaj reusit de ganduri si haiku-uri, pentru o poeta speciala si mai rar contrata de unul ca mine, din motive obiective ;))
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !