Comentariile membrilor:

 =  ceai si o bomboana fina..
Dana Stefan
[23.Sep.05 18:27]
cand trebuie sa explic prea mult, spun asa: nu iubesc bomboanele lipicioase prin buzunare..ma dor dintii de ele, si e ciudat, n-am nici o carie..:) insa aici e o asemenea culoare, incat ma obligi sa gandesc la veranda bunicilor, unde vara tarzie spre toamna, aerul devenea un galben ca mierea lichida.. e colt de veranda aici si invitatia la ceai ma starneste sa uit de buzunare, pentru ca o prietena rusoaica imi spunea, dana, cel mai minunat ceai e acela in care e dizolvata o bomboana fina..:)
multumesc cristina draga.

Linea

 =  Eu doar tresaream la ecou...
Ana Melinte
[23.Sep.05 18:56]
O poezie vizuala extrem de fluida, da, ca mierea, in contururi dulci, deabia ghicite...un univers aparent simplu, cateva cesti de ceai, o masa, doua scaune si...versurile acelea care par sa imbratiseze totul...
O pauza de ceai binevenita, Cristina, felicitari!:)

Multi ani frumosi si calzi ca sufletul tau, Dana!:)
Cu mult drag,
ana

 =  Dana, Ana
Cristina Hasse
[23.Sep.05 22:42]
Din colectia proprie de fotografii aceasta mi s-a parut cea mai apropiata de contextul poeziei, iar culoarea, inca de cand i-am imprimat-o, m-a atras foarte mult. Dana, tu i-ai gasit noi valente, gandindu-te la miere. Pauza de ceai e mai mult decat o simpla recreere, ci un moment de complicitate, sinceritate, de apropiere a unor suflete ce au ceva in comun. Dupa cum remarc, ai recunoscut cateva replici dintr-o conversatie de-a noastra anterioara.
Urarea ti-am facut-o personal.
Ana, bine ai venit sub poezia mea. Ma bucur ca te simti bine...

+ "tot desculta, / dar cu ghetele in gand" !!!
silvia caloianu
[23.Sep.05 23:31]
consider ca ar fi fost mia bine spus: "cei ce am ramas eram desculti mergatori prin nisip" (si nu "mergatori prin nisip desculti").
as fi zis "mirosea a dovleac si [ a ] gutui".
strofa a doua m-a ravasit cumva...neasteptat. imi pare o poezie destul de draguta si original spusa, imaginarul emotionand cu forta, in final. mi s epare demna "de oscar", scena "veneam zornaind imbracata in cesti si abur / tot desculta / dar cu ghetele in gand" !!!
da, frumos e si suportul vizual, poezia insa il depaseste, cred eu, ceea ce e foarte bine (pacat doar ca a iesit scrisul marunt si se pierde cumva, din cauza nuantelor cromatice aproape identice...)
si, pentru ca am aflat de aici de sarbatoare...LA MULTI ANI, DANA!

 =  imbracata in cesti si aburi
Sandra Hanna Segal
[24.Sep.05 07:52]
delicioasa si insotita de o ilustratie inspirata... mi-a placut imaginea universului strans la mijloc ca un burete

ce sa zic, m-ai lasat "cu ghetele-n gand"

 =  Silvia, Sandra Hanna
Cristina Hasse
[24.Sep.05 15:28]
Uite o surpriza placuta! :)
Silvioara, se poate desigur rectifica. Nu stiu cum de am neglijat partea cu gutuile. Cand am ales fotografia am stiut din start (si am riscat oarecum) ca poezia depaseste semantica ei. In ultima vreme scriu din ce in ce mai rar si astept sa ma inghionteasca muza cu ceva expresii. Am avut oarece neincredere in capacitatea poeziei de a spune realmente ceva, dar ma simt din ce in ce mai incantata de ea, ca si cum nu as fi scris-o eu.
Sandra, "universul strans la mijloc ca un burete" s-a vrut a fi o expresie pentru un alt poem, dar aici cred ca se simte mult mai bine. :)
Multumesc, amandurora!

 =  deosebit
Alina Manole
[24.Sep.05 16:31]
Frumos, deosebită realizare. La mine scrisul se vede, din păcate, prea mărunt. Aș fi ales alt titlu. În rest, nu am ce obiecta. Felicitări!

 =  o varianta mai usor de citit
Cristina Hasse
[24.Sep.05 17:02]
Din pacate programul nu imi permite (sau, cel putin, nu am gasit eu) alinierea textului la dreapta. Ar fi fost de preferat in conceptia mea.

Image hosted by Photobucket.com
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii și să te autentifici.

Înapoi !