Comentariile membrilor:

+ onoare și laudă, culegătorilor
Iulia Elize
[12.Mar.19 21:18]
Felicitări autorilor pentru acest dar vechi și nou (- în același timp), cu imensă emoție am citit, și, tot cu o emoție nesperată, aș răsfoi asemenea pagini încărcate de vechime. E o emoție, după părerea mea, vechimea, izul ei, pentru mine e o emoție, o tresărire a sufletului, deosebită, întâlnirea cu vechimea, cu textele religioase vechi. După câte cunosc, religiozitatea a avut un rol important, de-a lungul istoriei, în cultivarea simțului lingvistic. În universalizarea și esteticizarea lui.

Bănuiesc și cred că e o lucrare care ar merita orice apreciere, cuvintele pe marginea ei au o notă și o sursă deosebită, de care ne bucurăm și noi, cititorii, și pe care le apreciem.

Mulțumim, Nicolae Tomescu! Luminez, pentru o mai mare disponibilitate! (Bănuiesc că lucrarea aceasta se va găsi și în Alba. O să o caut.)

 =  Da, într-adevăr,
nicolae tomescu
[13.Mar.19 09:06]

merită laudă soții Popa, Liliana Maria și Ioan Nicolae. Au dat la iveală lucruri puțini cunoscute până la ei, Au demonstrat, prin studii de specialitate că Vasile Aaron se situează la aceeași înălțime cu ceilalți corifei ai Școlii Ardelene ( Vasile Aaron -Studiu monografic, Reporta din vis un incitant poem inițiatic, Povestea primei traduceri a Eneidei în limba română, Vasile Aaron Scrieri juridice inedite ș.a. S-au aplecat și asupra altor aspecte culturale „Oameni și cărți în sibiul de altă dată”. Și lista poate continua.
Cât privește difuzarea lucrării: autorii folosesc metoda prenumeranților pentru a putea stabilii, cu oarecare precizie, tirajul
Printre prenumeranții din Albă Iulia : Arhiepiscopia Ortodoxă a Alba Iuliei- ÎPS Irineu Pop și Biblioteca Județeană Lucian Blaga – Camil Stăncel, manager.

Vă mulțumesc pt. Com. și steluță

 =  .
nicolae tomescu
[24.Jun.19 21:56]
mulțumesc pentru recomandare. doar acum am văzut




Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !