Comentariile membrilor:

 =  Emotie pura dintr-un suflet tanar
Lau Tatar
[19.Jun.18 06:24]
Ce valuri de emotie se revarsa din poezia ta! Parca te vad penduland sentimental intre femeie si copil, asteptand dragostea sa vina peste tine ca o furtuna de vara! Iti transmiti atat de bine trairile, de parca au fost livrate celor din jur in format digital, ca sa nu se piarda nimic din calitatea informatiei lor.

 =  - răspuns... -
Iulia Elize
[20.Jun.18 21:57]
Mulțumesc pentru popas, probabil sufletul e mai tânăr, aproape sferic, atunci când transmite o emoție de lumină proprie lui... Aura de pildă urmează contururile trupului, oare acelea sufletești (contururile) cum ar arăta? Poate știința o să devoaleze într-o zi acest mister.

Cum spuneam, mulțumiri (în cel mai firesc mod)...

 =  un poem care arată multă imaginație și sensibilitate
Dorian Stoilescu
[13.Aug.18 15:29]
Poate ar mai fi câte ceva de lucrat pe ici pe colo (”fusta te îmbracă de parcă nu ți-ar mai fi mamă” - poate găsești o imagine mai reușită aici) dar pe ansamblu este un poem care arată multă imaginație și sensibilitate printr-o serie foarte reușită de imagini poetice.

 =  - răspuns pt. Dorian. -
Iulia Elize
[17.Aug.18 12:32]
Mulțumesc. Mă bucur că poemul a plăcut mult. E un poem de atitudine, până la urmă, așa a fost scris. Sensibilitatea e uneori acolo;

La metafora aceea nu pot renunța, se explică, cumva, dintr-o vizionare optico-sugestivă a relației dintre genuri. Înspre o altă perspectivă, cea a femeii față de ceea ce, poate, nu a știut până atunci.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii și să te autentifici.

Înapoi !