Comentariile membrilor:

 =  Neputinței nu-i putem spune viață
razvan rachieriu
[14.Apr.18 09:32]
„Neputinței’’ nu-i putem spune „viață’’, căci golurile ei caută hibridul, surogatul și simulacrul aducându-i pseudo-ul involutiv în miezul ei și neputința atrage „prozaicul’’ mânjind și pervertind estetica.
„Totul se întâmplă dacă vrei’’ dacă ai pus constantele existențiale într-un viitor apropiat și totul se întâmplă fără să vrei, dacă mâinele este împânzit cu variabilele înglobând hazardul, fortuitul și neașteptatul.

+ Da! Un poem reușit!
Mădălina Maroga
[14.Apr.18 23:11]
Poezia cred că trebuie să fie o poveste/ un film/ o trăire... Un încept de " film" bun poemul tău despre sensul unic. Exact! Un "sens" și... poate unic trebuie să avem atunci când ne încumentăm să numim ceea ce gândim/ trăim sau ceea ce ne imaginăm și vrem să trasmitem. Pentru mine, poemul tău trasmite, poate fi o secvență pe care nu o uit ușor dintr-un film. Doar că... la strofa 4 mă întreb de ce nu te-ai oprit la strofa 3. Este doar o părere... Este ceva vreme de când nu am mai citit poezii actuale. Stea pentru un poem reușit, un poem în care " totul se întămplă doar dacă vrei... P.s. Mulțumesc administratorilor site ului pentru nivelul pe care încă îl am aici.

 =  Mulțumiri!
Porumb Darius
[16.Apr.18 08:42]
Mulțumesc pentru aprecierea textului. E încurajator.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !