Comentariile membrilor:

 =  Un poem ce cuprinde
nicolae tomescu
[11.Nov.17 10:54]
o istorie a omului. E singur la naștere și, poate, mai singur la trecerea Stixului, dacă nu-l punem la socoteală pe Caron. Răzbate, după părerea mea, și ideea creștină a vieții de după moarte mort ai fost și, iată, ai înviat, Dar frumosul drum care sfârșește prin pustietate cred că nu aparține niciunei religii. O fi doar o părere de moment în ziua a 7-a, din luna noiembrie,
Oricum parcurgerea acestui poem dă mult de gândit celui ce-l citește

 =  *
marin badea
[13.Nov.17 06:55]
Mulțumesc, Nicolae Tomescu. Unele texte se cer scrise, altele nu. Cele mai frumoase sunt cele nescrise. Să fie pace!

 =  Orice altceva, dar nu poezie.
marius chitroceanu
[15.Nov.17 04:53]
Eu cred ca astfel de texte nu ar trebui publicate sub numele de poezie. Orice altceva, dvs alegeti, dar aceasta nu e poezie. Eminescu se intoarce in mormant. Pace !

 =  *
marin badea
[15.Nov.17 05:01]
Și Bolintineanu ar face la fel. Mulțumesc, Marius Chitroceanu. Cu infinită pace!

+ ''ziua a 7-a, din luna noiembrie''
Ana Urma
[16.Nov.17 22:13]
Primul impuls după citirea unui text este să dau like. Ce simplu ar fi să mă exprim bifând numai, fără niciun cuvânt. Citeam de curând pe facebook răspunsul unei distinse doamne la întrebarea „cine a contribuit la formarea Dvs ca și poet” (grup, cenaclu, etc.), a răspuns simplu, fără ocolișuri: agonia.ro, prin comentarii, exigențe, puterea exemplului, remarcarea textelor... Nu pot decât să adaug: cine nu a trecut prin furcile caudine agonia.ro nu știe ce înseamnă febră a creației, autodepășire, ajungere.

Intr-o lume atinsă de morbul autosuficienței, a trufiei, a neputințelor, astfel de poeme sunt o lumină spre nicăieri, adică pretutindeni. Mulțumesc Marin Badea! rar ies la comentarii, poemul Dvs este emoționant!

Și, dacă într-o bună zi ne vom simți încorsetați într-o lume finită fie să rupem gratiile coliviei cu o bătaie de aripă.


 =  *
marin badea
[18.Nov.17 07:09]
Ana Urma, nu știu cum fac alții. Eu zic că în spatele fiecărui poem trebuie să stea o poveste care nu poate fi spusă altfel. Mulțumesc!
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii și să te autentifici.

Înapoi !