Comentariile membrilor:

 =  Vânăm vânt și culegem furtună
razvan rachieriu
[23.Sep.17 10:02]
În ’’viață’’ uneori ’’vânăm vânt’’ și culegem furtună, alteori căutăm succesele și ne izbesc traumatizant insuccesele, căutăm plăceri energizante și ne ciocnesc indispozițiile acutizând spleenul, iar dacă ’’Dumnezeu’’ ne-ar privilegia față de alte specii extraterestre, ’’disperarea’’, deznădejdea, suferința și depresia nu ar exista și în locul lor am fi inoculați cu fericire, sănătate și bună-dispoziție perpetue.

 =  cuantic culoarea oranj, cu muțumiri
Iulia Elize
[06.Oct.17 15:41]
Mulțumesc, Răzvan, pentru semn. Câteodată încerci să spui ceva, de fapt când cineva așază o idee, poate pe undeva se și întâmplă, oricât de absurdă (chiar) poate fi.

De pildă, de ce iarba, dacă mi-o imaginez eu portocalie, ea poate exista prin vreun univers chiar așa, pentru simplul fapt că e posibil ca pe undeva orice aserțiune să se înscrie cu certitudine, desigur, indiferent de ce zicem noi, ci prin prisma cuanticelor universuri multiple, care tind spre infinit, ca număr. și ca diversitate. ete na, că am făcut și puțin fizică cuantică!

și asta din cauza diversității inimaginabile, pe care nici măcar nu o putem cuprinde cu mintea.

Răzvan, mulțumesc încă o dată pentru o idee... portocalie :)

 =  concentrare
Nicolae Diaconescu
[07.Oct.17 10:46]
Forța metaforei se diluează prin reluare. Este un text scris cu talent, l-aș fi vrut mai concentrat. Dacă poți, recitește-l peste două-trei luni, nu este exclus să-l mai modifici.

 =  ...
Iulia Elize
[08.Oct.17 09:15]
da, o să încerc. acum îmi vine greu să reiau textul, e un fel de manifest de stare, probabil o să îl rescriu, dacă este să reiau percepția Samaritencei, felul cum vede femeia din Samar unele aserțiuni, de care e vorba mai sus. personal, înțeleg femeia din Samar, și cum ar privi ea, poate pentru că de fiecare dată violența nu are niciun sens...
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii și să te autentifici.

Înapoi !