Comentariile membrilor:

 =  Patul lui Procust...„e o entorsă, domnuleeee”!!!
Aurel A. Conțu
[12.Sep.17 11:11]
Ți-ai rupt piciorul și doctorul zice că nu-i decât o banală entorsă, ăsta da, eufemism! Nu văd legătura cu ora de geometrie „...din clasa a 6-a...”, cu orientarea și vertijul triunghilor, eufemismul rămâne valabil până la tăierea piciorului și încercarea de umanizare a „habarnistului”, „sub o ploaie de magnolii” ...„hai, simte și tu! (cum, a simți nu are forma asta de... imperativ?!...”( dar nici de picior!) curat „medic(in)ale”! Un prozopoem eufemistic, agreabil.

 =  v-ați regăsit, cumva, pe aici?! (interogație retorică)
Daniela Luminita Teleoaca
[12.Sep.17 12:01]
...patul lui Procust e atunci cd vrei cu orice preț (și pe un ton nu tocmai..., nici...) să-ți impui subiectivismele / subiectivemele asupra afectivității / libertății etc. celorlalți. înclin să cred că numai o părere ffff bună despre sine poate genera astfel de "conduite" / convingeri(ghici, asta ce mai implică?). mai ales cd nici măcar nu-ți asumi coborârea cuvântului în.. vorbă... și riști să-l faci și pe aproape(le), care, în fapt, e un mare... departe, să alunece la fel de lamentabil. și, da, am experimentat-o pe propria piele / propriul picior: am fost tratată de... entorsă, cd, în realitate, lucrurile erau mult mai grave... dovadă că problemele se fac simțite și azi... asta e cu impostura... doctorilor cu sau fără mustață, care vor cu orice preț să...
și nota bene: textul e încadrat la "proză", n+are nicio treabă cu alte "specii" / "genuri" (muza n-a fost aptă de poezie, de această dată). În sfârșit, mă opresc, nu vreau a-mi face un obicei din a explica la nesfârșit celor de la... grupa miiiică... aștept să mai crească, deși așteptările mele nu sunt deloc hiperbolice. Cu bine.

 =  Vulpea când nu ajunge la struguri zice că-s acri!
Aurel A. Conțu
[13.Sep.17 07:39]
Nu v-am cerut și nu vă cer explicații, iar chestia cu grupa miiică e valabilă pentru chestia de mai sus! Pentru o proză e prea puțin, pentru o poezie e și mai puțin! Vă autoiluzionați ( n-am vrut să zic exhibați!)inutil!

 =  grupa mică
Eugenia Reiter
[13.Sep.17 07:50]
Stimată doamnă

Atâta timp cât lăsați deschise comentariile, oricine își poate spune părerea.
Dacă nu doriți, vă puteți bifa opțiunea că nu doriți comentarii.
Reacțiile dvs. sunt întotdeauna deplasate atunci când cineva îndrăznește să nu vă laude creațiile. Uneori, cum este cazul de mai sus, chiar atac la persoană.
Comentatorul s-a referit STRICT pe text, da?

"În sfârșit, mă opresc, nu vreau a-mi face un obicei din a explica la nesfârșit celor de la... grupa miiiică... aștept să mai crească, deși așteptările mele nu sunt deloc hiperbolice. Cu bine. "

Cum nu este prima dată când reacționați așa (și știu clar că vi s-a mai atras atenția pentru astfel de ieșiri), vă asigur că data viitoare nivelul dvs. de acces va avea de suferit.

Și da, textul de mai sus este departe de a fi o proză. De fapt, este departe de a fi orice...

O zi bună!

 =  .......
Daniela Luminita Teleoaca
[13.Sep.17 10:27]
o zi bună, doamna Reiter!
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii și să te autentifici.

Înapoi !