Comentariile membrilor:

 =  răzbat,
nicolae tomescu
[11.Jan.17 12:47]
din narațiunea de mai sus, câteva realități sumbre de dinaintea anului 1989: soldații transformați în mineri iar ofițerii în șefi de echipă, exploatarea așa zișilor soldați și de superiorii lor nu numai de statul socialist ( puși să care mobilă sau să mute bolovanii din apa Jiului), greutatea procurării produselor alimentare, accidente de muncă în care cei chemați să facă lumină acoperă, ca să le fie lor bine, unele fapte etc.
Am citit și alte episoade din Meandre și mi s-a părut, ca și acuma, o grabă a scrierii în detrimentul calității ( „ apartamentul este locuit. Locuitorii sunt plecați pentru un timp din localitate „. N-ar fost fost mult mai bine, și, desigur corect, locatarii?
Și cele câteva greșeli de tastare trag, oarecum, textul în jos. Dar se pot remedia ușor.

 =  mulțumiri și răspuns
viorel gongu
[18.Jan.17 18:58]
Vă mulțumesc pentru lectură și popas materializat prin semn. Aveți dreptate privitor la grabă și la unele erori de tastare. Dacă această carte va apuca să vadă lumina tiparului probabil că erorile semnalate vor fi eliminate de altcineva. Timpul meu nu mai este fără capăt și ținând seama de faptul că lucrez 24 cu 48, într-o pădure și un loc de adăpost prea puțin încălzit îmi găsesc scuze pentru grabă și erori de tastare. Diferența între locatari și locuitori, teoretic, ar fi o remarcă corectă dar într-o localitate în care găsești apartamente goale, abandonate, multe devalizate de cei care au venit la mină să strângă bani de o vacă sau pentru reparat acoperișul casei, termenul a fost folosit voit!
cu recunoștință, Viorel Gongu.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii și să te autentifici.

Înapoi !