Comentariile membrilor:

+ vara cu cea mai lungă memorie...
Teodor Dume
[28.Dec.16 16:53]
textul acesta l-am mai citit, apreciindu-l atunci, și iată că revin pentru a stimula poezia dar și pe autorul ei luminându-i calea înspre cititor.
un text plăcut născut în momentele în care autorul a știut cum să surprindă stările sudându-le în așa fel încât să întărească structura întregului.
"Este foarte frig aici,/am nevoie de încă un rând de piele;/organele interne sunt ca niște copii,/le porți de grijă toată viața, /într-un moment de neatenție te uită,/uită ce ai făcut să le fie lor bine(...)Acum patru ani s-a născut Katiușa, ce bairam!...suntem aproape de zei,mi-ai spus,precum copacii, înmugurim din fii în nepoți;chiar și în urmă cu un an,mi-ai promis că niciodată cerul nostru nu vafi lovit de schije,(...)Emil,au prins mirosul tău de bărbat singur!"

cu sinceritate,
t.dume,

 =  Pentru o altfel de lecție:
enea gela
[28.Dec.16 20:03]
Mulțumesc, domnule Teodor Dume! Pentru steaua aprinsă, din lumina căreia voi da și doamnei Carmen, în jurul căreia gravitează metafora mea.
Accesul către cititor este uneori tare dificil, avem nevoie de spirite care să intre în comuniune cu ceea ce încercăm a sugera și de aceea mi-ați făcut o bucurie dublă: pentru promovarea de pe acest site, ca și pentru notarea din concurs, care a permis, cred, primirea premiului revistei ”Singur”.

 =  Un cer mai plin de stele!
enea gela
[29.Dec.16 07:30]
Mulțumesc, stimată Eugenia Reiter! E un dar în aceste zile de sărbătoare și un semn că trebuie să cred în ceea ce scriu!

+ felicitări,
Ottilia Ardeleanu
[01.Jan.17 23:29]
Gela, pentru un poem consistent, o lecție despre un anume vid, și "amănuntul" că spartul farfuriilor nu prelungește viața!

 =  Pentru mai multă lumină...
enea gela
[02.Jan.17 08:29]
Mă bucur nespus când rezonez cu lectori avizați, cum ești tu! Mulțumesc!

+ aproape de mâini
Cristina-Monica Moldoveanu
[07.Jan.17 16:16]
Consider că această poezie nu este un dar, ci pur și simplu un plânset. Pentru toți Emilii și Emiliile din lume. Mulțumesc, cu sinceritate. Vara cea mai lungă din memorie va mai exista.

 =  Și un dar, și un plâns...
enea gela
[08.Jan.17 19:36]
Mulțumesc pentru apreciere,Cristina Monica Moldoveanu.O poezie cu un adevăr crud.

 =  cu iertare!
Burlacu Ioan
[08.Jan.17 19:37]
Poate greșesc- împotriva unui entuziasm genera-, dar mie mi se pare că acest text, ar sta mai bine sub formă de proză!

 =  Considerați-l...
enea gela
[09.Jan.17 09:23]
prozopoem și părerea dumneavoastră e binevenită. Sunt deschisă tuturor opiniilor.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii și să te autentifici.

Înapoi !