Comentariile membrilor:

 =  Bune
nicolae bunduri
[03.Oct.16 19:01]
...mai ales prima și ulțima. Și eu merg pe principiul: "Prima și ultima impresie contează!" La Brăila n-au contat pentru mine. Acolo am avut și unele "referințe negative" urmare unor evenimente din bănie pentru care nu regret, de la tovarășii de la "centru"-Oricum, Dane, felicitări. Totuși, un tovarăș de la "centru" este pe cale de dispariție câtă vreme nici ESTUL de dincolo de Prut nu-l mai iubește și Doamne ce fraternitate era. Încet, încet, se va rezuma la vulcanii lui noroioși. Așa că Dane, să ne vedem cu bine pe viitor. Încă o dată felicitări pentru realizările pe 2016 și succes la cele care urmează.

 =  Re: Bune
Dan Norea
[05.Oct.16 08:49]
Nae, e una din puținele ocazii în care nu mi-am putut face o evaluare valorică a epigramelor. Le-am ordonat la întâmplare, în ordinea în care le-am scris. Mă bucur că tu ai criterii mai fine decât ale mele. Dar prima și ultima n-au prea contat la Brăila nici pentru mine. Am luat un premiu special, care mi-a adus un volum de Tropcea, opere complete.

Nu cred că la tine a contat vreo referință de la centru. În general, toate considerațiile tale despre centru mi se par speculații. Și, sincer, nici nu mă interesează atât de mult.

Mulțumesc pentru felicitări! Dacă e să ne vedem, ultima ocazie de anul ăsta e Vasluiul. În rest n-am trimis texte și nici nu cred că mă trage ața la alte festivaluri. Mai am și alte proiecte.
Mulțumesc pentru vizită și semn!
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !