Comentariile membrilor:

 =  "WOW"
nicolae bunduri
[15.Sep.16 18:52]
Dacă nu citeam această frumoasă cronică plină de umor și pasaje încărcate cu ironie, nu aflam despre mine un lucru care m-a dat pe spate. Adică faptul că sunt "gingaș", ceea ce nu mi-a spus nici soția în vremurile când ne iubeam, adică înainte de căsătorie. Sau poate, Doamne ferește, i-am căzut cu tronc lui Laurențiu(?) E adevărat că pe drum, spre a nu mă plictisi, Laurențiu mi-a dat o carte de colorat luată la întâmplare din propria-i bibliotecă dar pokemonii i-am prins doar la Vama. (Erau și câteva pokemoane). La Vama a fost frumos, intim și datorită (sau din cauza) Domnului Cornel Udrea, am mai și râs. Nu mai spun cât am "ras". La întoarcere într-adevăr am avut o stare de mahmureală inexplicabilă, vorba Laurențiului, că n-am băut mai mult decât ceilalți (laolaltă, evident) Altă observație peste care nu pot trece și pe care am remarcat-o în ultimii douăzecișicinci de ani, este modul elegant în care Dl George Corbu poartă haina pe umeri în orice situație. La bal, la biserică, la Pietrele Doamnei, probabil și la doamne. Ceva original. Mă întreb dacă voi prinde timpurile în care o s-o îmbrace ca tot omul. Adică momentul în care o s-o bage pe mânecă. Revenind la grupaj îl felicit pe LG dar nu-i dau steluță ca să nu se interpreteze că ar fi contraserviciu pentru cărăușie.

+ Revenire
nicolae bunduri
[15.Sep.16 11:44]
Recitind cu mai multă atenție și mai ales printre rânduri, coroborat cu ce am spus nițel (o țâră) mai sus, dau totuși o steluță binemeritată. Fac abstracție de cărăușie că poate mă lasă al nimănui prin Gura Humorului și trebuie naibii să-mi găsesc vreo moldoveancă. Sunt destule și la Brașov dar nu atât de pure

 =  Unde mi-s pozele?
Laurentiu Ghita
[15.Sep.16 13:43]
Nu inteleg ce s-a intamplat cu pozele. Ieri, cana am postat articolul, apareau.

 =  Nu-ți face probleme
Gârda Petru Ioan
[15.Sep.16 13:54]
E simpatică și pisica :)

+ Am râs, deci...
Rodean Stefan-Cornel
[15.Sep.16 14:16]
Am citit articolul și comentariile. Textul scris de Laurențiu este savuros (pe lângă valoarea documentară), comentariile lui Nae foarte hazoase, iar scurta intervenție a lui Nelu Gârda m-a făcut să izbucnesc în râs, deși zâmbete largi și ușoare hohote de râs am mai avut și până aici.
Ei, și la sfârșit, mi-am amintit cum îmi povestea cineva că s-au stabilit premiile la secțiunea carte la un festival de umor:
După o selecție preliminară au rămas în concurs 5 volume, exact pe numărul membrilor juriului. Președintele juriului a dat fiecărui jurat câte o carte, la nimereală, le-a dat startul la lectură și le-a urmărit reacțiile. Când s-au auzit primele hohote de râs, președintele și-a notat cartea care era lecturată, apoi la fel cu al doilea membru al juriului care a râs și așa mai departe. Cartea la care juratul a râs cel mai devreme a luat premiul întâi iar ultimul care a râs a hotărât ultimul premiu special (sau mențiune, nu mai are importanță).
Și atunci, dacă și eu am râs citind textul de mai sus, de ce să nu dau ca premiu o steluță?
Sănătate!

 =  Ți-am ascuns pisicile, Ioane!
Laurentiu Ghita
[15.Sep.16 15:59]
Am reparat ceva pe-aici
Și, Pedro, prin metamorfoze,
Chiar dacă-ți place de pisici,
Mai bune-s niște poze!

 =  Erată!
Laurentiu Ghita
[15.Sep.16 16:03]
Și încă ceva, că am uitat. Mulțumiri pozarilor, din a căror muncă am utilizat pisi..., pardon, pozele. Mă refer la: Laurențiu Bădicioiu și Rodica Rodean.

+ O stea inevitabilă!
Dan Norea
[15.Sep.16 21:44]
Ca unul care a scris primele cronici de acest gen de pa agonia...

Ca unul care știe câtă atenție în timpul festivalului și câtă muncă după aceea presupune o asemenea cronică...

Ca unul care știe cât de ocupat este Laurențiu și cât de mult l-a costat să-și rupă un pic din timpul de odihnă pentru a scrie și a posta cât mai repede articolul...

Ca cititor pasionat de umor, încântat nu numai de conținutul, ci și de stilul savuros al cronicii...

Nu pot să nu vin cu aprecieri și cu o steluță binemeritată! =  Se simte profesionalismul...
Ananie Gagniuc
[21.Sep.16 22:29]
Se simte profesionalismul, cu atâtea reveniri și erate, scăpări și reluări, ceea ce mă duce (știu, sunt demult dus!) cu gândul la anume pripeli, unele inerente, altele inexistente...Adaptând versul lui Labiș "Si-i dam a-nsufletirii noastre vama", îi dau din suflet lui Laurențiu Ghiță o steluță pentru ce-a scris, legat de Vamă. Dar pentru că nu știu, nu pot și n-am dreptul la steluțe, îi voi da câteva...sticluțe! Evident, pentru curajul de-a mă duce cu mașina pe ruta Vama - București. Și-mi cer scuze Dusterului său, care, când am coborât din el, a făcut "Ioi! Off!" și-a răsuflat ușurat...
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !