Comentariile membrilor:

 =  primele trei
nicolae bunduri
[23.Aug.16 11:50]
...sunt de premiu. A patra cu un domeniu de cunoaștere (și mai ales recunoaștere) foarte restrâns, cam strică dar, nu poate strica ceea ce s-a făcut înainte.Cu toată amiciția față de Dan Norea, trebuie să spun că nu agreez epigramele cu p.s.-metodă aplicată fără succes și pe vremea lui Nigrim. Ceea ce am spus acum sper să devină ceva constructiv și nicidecum motiv de supărare.Eu sunt mai mereu cu cărțile pe față și nu mă supăr niciodată când un confrate îmi atrage atenția

Succes.Sper să ne revedem la Craiova

 =  3, 2, 1, 4
Gârda Petru Ioan
[23.Aug.16 16:40]
Am înțeles că mergi la Craiova (și eu), deci ai cel puțin un Premiu de Excelență (dacă tradiția continuă). Foarte bune, felicitări! La prima am observația că parlamentarii nu prea cad. Sau, ai dracului, mai cad, dar se ridică iar :)

 =  Re: Nae Bunduri, Nelu Gârda
Dan Norea
[24.Aug.16 12:29]
Nae, MEU acela nu aparține unui domeniu restrâns, este un termen inventat de mine. Puteam să-l așez în titlu, cam așa:

Viitorul MEU (Moslem European Union)

Dar am considerat că e un plus de poantă, de aceea am așezat "explicația" la sfârșit. În rest, aluzia la stelele UE și semiluna musulmană cred că sunt și ele destul de clare și, sper, sugerează viitorul "luminos" al Europei. Adică nu înțeleg unde e domeniul restrâns de cunoaștere.
Totuși, am reținut observația și mulțumesc!


Nelu, prin "cădere" am încercat să sugerez acțiunea politică și propagandistică de punere sub acuzare în ajun de alegeri. Evident, indiferent dacă acuzele sunt reale sau inventate, cei mai mulți se ridică precum Hopa Mitică!
Mulțam și ție!


Pentru amndoi: mai discutăm la Craiova!

Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !