Comentariile membrilor:

 =  Completări
Dan Norea
[21.Jul.14 11:18]
Vali, în ultimele tale fotocronici, înclini balanța din ce în ce mai mult de la cronică la foto. Nu iese rău nici așa, comunici suficiente informații și reușești bine să redai atmosfera. Dar dai impresia că scrii fără chef, mai mult ca o obligație. Cu atât mai mult îți mulțumim pentru efort!

Vin aici să adaug niște întâmplări petrecute pe drumul de plecare. La invitația lui Cornel Rodean, am făcut un popas deosebit de plăcut la el acasă. Poate nu știați că, asemenea lui Topârceanu, reședința lui de vară e la țară. Are acolo o gospodărie de care e tare mândru. Are și de ce, a amenajat totul cu mâinile lui, pornind de la zero. Nu știu cine poate aprecia mai bine rezultatele, cei care se pricep sau ceilalți. Eu unul fac parte cu siguranță din ultima categorie.
Ca să n-o lungesc, după ce ne-a omenit cu oarece lichide și cu mici gustări, am plecat cu regretul că nu puteam sta mai mult. În fața porții, un vecin de bine a imortalizat întregul grup.
 =  Felicitări
nicolae bunduri
[28.Jul.14 14:11]
...și mulțumiri pentru pozele atât de frumoase. Nu mă refer și la cele pe care eu le-am "stricat". Norocul este cu Domnișoara Slavu și cu Doamnele care (mai de care) dau o "pată de culoare". Frumos.

 =  Atenție!
nicolae bunduri
[29.Jul.14 22:08]
Studiind atent fotografiile, am depistat un confrate pus sub semnul întrebării?

Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !