Comentariile membrilor:

+ "aspirație spre o liniște absolută"
Ottilia Ardeleanu
[30.Mar.14 21:45]
am citit cu interes recenzia. Angela este fină în percepția "eului" autorului, reliefează lucrurile vizibile, trăsăturile specifice acestuia, ceea ce îl evidențiază și îl recunoaște pe sine.
interesant este și titlul cărții.

am poposit și nu-mi pare rău de cele aflate aici.

felicitări de ambele părți!

 =  simboluri...revenite la matca
eugen pohontu
[31.Mar.14 11:35]
Stimata Doamna Angela Mamier Nache, ma simt multiplu onorat, in primul rand pentru cuvantul inaine care innobileaza volumul, gandurile de o mare finete introspectiva, definirea cu acuratete si precizie a trairilor pe care am incercat sa le surprind in versurile mele, claritatea recunoasterii sensurilor "inghesuite" printre versuri...pe langa bucuria de a fi recenzat de o Doamna a poeziei. Va multumesc Doamna, sunteti un exemplu de probitate si modestie(chiar prea multa) care onoreaza pe orine "aluneca" pe langa dumneavoastra si in primul rand un poet de marca. Asteptam cu nerabdare noile volume pe care stiu ca le pregatiti! Saru' mana Doamna mea!

 =  Raspunsuri - Ottilia,Eugen ...
Nache Mamier Angela
[31.Mar.14 12:16]
-multumiri pentru recomandarea textului

-ottilia,noi dialogam de fiecare data constructiv si steluta ta va face placere si poetului recenzat ,caci ,ca si mine ,se interogheaza cu decenta ,despre posibilitatea de a exista" prin si pentru poezie ".

-Eugen Pohontu ,nu e usor sa ne aratam sufletul între copertile unei carti ...am apreciat rabdarea si modestia cu care v-ati "dezvaluit",nu e niciodata prea târziu ... eu apreciez diferentele de parcurs între diferiti autori ,nu ader la "robotii" care sunt mereu peste tot,pe toate scenele si ne obosesc cu grandomania lor ...drum bun pe acest drum atipic al experientei poetice care cere fidelitate si sacrificiu de sine (total)

+ aspirația spre o liniște absolută
Cristina Rusu
[03.Apr.14 11:04]
Am citit rîndurile de mai sus și mă bucură faptul că am găsit o aplecare a poetului spre meditație, concentrare pe imagine în versuri cu spirit de haiku. Îl felicit pe Eugen Prohontu pentru volum și pe tine Angela că ai reușit să surprinzi frînturi esențiale din munca poetului. Ambilor succes și inspirație maximă pe viitor.

cu pretenie, bia

 =  merci bia
Nache Mamier Angela
[05.Apr.14 16:46]
merci draga bia,pentru comentariul apreciativ ,care evidentiaza interesul tau prietenesc pentru munca mea de autoare de poezie,cronici,diverse articole...
ma intereseaza evolutia unui destin poetic,de fiecare data ma aplec cu interes pentru a gasi cheia (ori cheile) unui drum literar ,îmi place sa ma "hranesc "cu viziunile si "riscurile" unui autor ,iubesc misterul pe care un autor îl simte ,îl intuieste ,încearca sa îl capteze în cuvinte pentru noi toti,iubesc acest umanism
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !