Comentariile membrilor:

 =  Umor la rotativă
Dan Norea
[25.Apr.13 16:48]
Vali, o cronică în stilul tău - concisă, multe fotografii, câte un strop de umor... Bine era dacă publicai și niscaiva epigrame premiate.

Dar explică-mi și mie, ce secțiune e aia "Umor la rotativă" ?

 =  Răspuns întârziat
Vali Slavu
[30.Apr.13 19:00]
Dane, este o cronică scrisă cam în grabă, fiind foarte ocupată în această perioadă (școală, grădină, pregătiri de Paște, texte pentru concursuri). Din același motiv am întârziat și cu răspunsul acesta. Îți mulțumesc de trecere, mă bucur că ți-a plăcut. Epigramele premiate le-am ascultat acolo, citite de autorii lor, m-au distrat, dar nu le am. Mi-a plăcut tare una despre șuvița unui anumit lup... de mare.
"Umor la rotativă" am înțeles că este o secțiune inclusă recent. Cred că anul acesta m-au premiat pe mine pentru că le-a plăcut ce frumos am scris, în ziarul local, despre "Prăvălia cu umor". :)

 =  propunere
serban georgescu
[18.May.13 14:48]
Pentru succesul viitoarelor editii as propune ca in loc de Al C Calotescu, festivalul sa se intituleze Al D Calotescu. E vorba totusi vorba de un festival de umor, nu?
Nu cred ca raposatul s-ar supara

 =  Alde Calotescu nu s-ar supăra...
Vali Slavu
[18.May.13 17:52]
Frumos calambur, domnule Georgescu! Pentru că rebusul este marea mea pasiune (cam neglijată, ce e drept, de o vreme...), prin această găselniță simpatică, ați câștigat admirația mea.

Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !