Comentariile membrilor:

 =  de gustibus?
Alina Mihai
[30.Dec.11 19:11]
Un interviu scris neîngrijit ("Urmăreșți", "eșți vântul", "abea", "Bârnet College"), cu întrebări școlărești, banale. Cred că dacă poeta nu-și punea singură întrebrările la care singură a și răspuns, demersul reportericesc ar fi fost complet ratat.
Referitor la "în opinia mea, este cea mai bună scriitoare contemporană pe care lumea a avut-o vreodată", asta ar trebui demonstrat și argumente n-am găsit.

 =  non est disputandum.
Vioreanu Ioana
[04.Jan.12 17:53]
Mulțumesc pentru criticile constructive, o să corectez greșelile. În legatură cu "întrebrările", o sa încerc să evoluez, având în vedere că sunt la început de drum.

 =  Foarte
Necula Florin Danut
[09.Jan.12 15:07]
riscanta aceasta afirmatie de inceput de eseu, sau ce vrea sa fie chestia asta: "Katherine Gallagher, în opinia mea, este cea mai bună scriitoare contemporană pe care lumea a avut-o vreodată." Sa analizam putin. Daca faceti referire doar la sex, adica nu luam in calcul scriitorii de sex masculin, (pentru ca altfel ar fi chiar rizibil) aceasta afirmatie echivaleaza cu = este cea mai buna scriitoare a tuturor timpurilor. Daca nu este clar inca, argumentez: Virginia Woolf a avut si ea conteporaneitatea ei. Poate a fost cea mai buna, dar este depasita de aceasta K.G., e clar, sper, de ce (in acceptiunea dumneavoastra). Emily Dickinson, Sylvia Plath, Jane Austin, George Eliot (pseudonim, era femeie), sa nu mai pomenesc de Sapho, la fel. Exemple ar mai fi, cu duiumul. Si pe de alta parte, nu specificati ce intelegi prin contemporan. Cea mai "strinsa" definitie ar fi cronologica: a trait in acelasi timp. Dar orice ati intelege dumneavoastra prin contemporan, ceea ce spun eu aici ramine in picioare!
Dan Necula
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !