Comentariile membrilor:

 =  haios
rechesan gheorghe
[18.Jan.10 12:25]
recte hazos, acest pseudo buletin de știri sau buletin de pseudoștiri(la episodul cu Romeo și Julieta omonimica mi se pare un pic negliată, eu aș fi marșat "gros" autohton-prezidențiabil)

 =  haios
rechesan gheorghe
[18.Jan.10 12:26]
recte hazos, acest pseudo buletin de știri sau buletin de pseudoștiri(la episodul cu Romeo și Julieta omonimica mi se pare un pic negliată, eu aș fi marșat "gros" autohton-prezidențiabil)

 =  Floriane,
Florin Rotaru
[18.Jan.10 12:41]
dă-mi voie să-ți spun, prietene, Abele, excelentă. Parcă ziua asta de luni nu mai e așa de nașpetă, cu tot cu zăpada ei care iar ne dă peste cap circulația rutieră și nu numai.

Să trăiești!

 =  o mână de ajutor
Adrian Firica
[18.Jan.10 12:55]
Abel,
mă dezamăgești: unde-i rubrica Sport?
fără a acorda un minimum de 30%, din spațiul emisiunilor tale, știrilor sportive, ești pierdut. salvează ce se mai poate salva!
uite o mână de ajutor:
"Mutu s-a specializat și în goluri la cap, ceea ce face să fie intens curtat" - Realitatea Tv.

 =  Știați că...
Gârda Petru Ioan
[18.Jan.10 13:45]
Până să învețe să umble, miriapodul cu un singur picior se deplasează în patru labe?

Excelent grupaj de știri! Te rog să ne ții la curent și cu alte întâmplări neobișnuite. Ne mai spun și cei de pe oftv și prostv, dar cum le spui dumneata, Bibicule, mai rar!

Cu ce ai, cu ce dai cu ce știri ai mai strâns,
Agonia va fi zguduită de râs!

+ Știr(bir)i cu miriapozi mici și amărâți:))
Ina Simona Cirlan
[18.Jan.10 14:02]
O mică bijuterie a genului care strălucește de una singură dar care merită cu prisosință steluța semnalizatoare.
Foarte bine valorizat absurdul șuvoiului știrist care inundă toate canalele de comunicație, multe „clenciuri” pe poante executate perfect, ar fi inutil să încerc o punctare a celor care încântă în mod deosebit, cititorii vor fi surprinși cât de ușor și plăcut, poți beneficia de schimbarea dispoziției, lecturând un text umoristic de calitate.
Florian, promite că mai faci:)


 =  Umor de calitate
Goea Maria Daniela
[18.Jan.10 14:22]
Se vede că avem de-a face cu un umorist, dar și cu un poet.
Umor bun pe fiecare centimetru pătrat de... ecran.
Un grupaj inspirat și foarte migălit.
Bravo!

 =  Florian
Liviu-Ioan Muresan
[18.Jan.10 20:40]
ce mai? Am rîs copios. Și nu e nimic forțat aici, chiar e vorba de talent. Un crainic al bunului haz. Mulțumire.
LIM.

 =  semn...
Petruț Pârvescu
[18.Jan.10 20:44]
***
ca bine zicea conu caragiale, curat murdar! da mai departe, ca dai binisor si prinde la ginta noastra latina.

 =  Nici o grijă, prieteni, voi recidiva!
florian abel
[18.Jan.10 20:53]
La cât de subnutriți economic suntem, singura noastră hrană e aceasta, așa că voi lovi cu tot armamentul din dotare, dar mult mai puternic și în toate direcțiile. Chiar dacă situația e extrem de întunecată, calculatorul meu dă tot mai des semne de plecare, i-am ținut ledul (lumânarea) în câteva rânduri, dacă se duce, adio! altul nu mai sunt șanse, cu cât se ieftinesc ele, cu atât se reduc și veniturile noastre.
Vă mulțumesc pentru lectură, mi-era teamă că voi fi smotocit pentru unele cuvinte mai pe suferința românului, deși studiasem bine înainte dacă mai sunt folosite pe prima pagină.
Ina, steluța de la tine e ca un fulg din aripa unui înger, evidențierea din partea unui condei de asemenea anvergură în ale umorului mă onorează și mă emoționează.

S-auzim de bine și, mai ales, de mine! F

 =  florin abel-copios!
Nache Mamier Angela
[18.Jan.10 21:10]
iata o proza care are ton social subânteles foarte puternic
"haz de necaz" tragi-comic scris cu talent si cu o verva care mentine ritmul lecturii la înaltime
autorul este ingenios si are o facultate de a analiza în profunzime tarele unei vieti care se degradeaza vazând cu ochii
m-am amuzat si am reflectat "copios"

 =  Mai bine mai târziu...
Rodean Stefan-Cornel
[19.Jan.10 07:48]
Floriane, am ajuns și eu și, la fel ca ceilalți de până acum, m-am amuzat copios și am admirat ce poate să-ți treacă prin cap; bineînțeles că, pentru așa ceva trebuie să ai și cap, iar tu ai!
Remarc, în prima parte, logica perfectă, acuratețea demonstrațiilor și a susținerilor pentru niște acțiuni, de fapt... aiurea (așa cum sunt multe din cele ce se petrec în societatea noastră). Se subînțelege că nu se putea realiza umor din aceste "știri", fără un limbaj adecvat, fără stăpânirea la perfecție a dedesubturilor limbii române.
Sincer, ca de obicei, spun că aș fi preferat ca acest episod să se rezume doar la prima parte, aceea de proză, iar pamfletul despre Păunescu să fie postat separat, chiar dacă se leagă de "știri" prin problema "miriapodului cu un singur picior". Spun aceasta din două motive: unul obiectiv (sunt, totuși două texte, diferite prin genurile și speciile pe care le reprezintă, dar și prin mijloacele artistice folosite) și unul subiectiv (deși recunosc faptul că și partea a doua este foarte bine realizată, mie nu mi-a plăcut la fel de mult, nu mai dezvolt de ce, am spus că sunt motive subiective...).
Ești tare, mai așteptăm!
Cornel

 =  Buuuun!
Atropa Belladona
[19.Jan.10 08:52]
Placut surprinsa si eu, e greu a mai veni cu ceva nou dupa toate aprecierile antecomentatorilor mei, indreptatite toate. Text savuros, umor debordant.
Felicitari, mai vrem!

 =  Angela, Bella, Cornel - mulțumesc!
florian abel
[21.Jan.10 10:58]
Onorantă ca întotdeauna trecerea voastră pe aici, eu nu consideram acest text ca o reușită, abordând un umor de situație și nu de limbaj, ca al Atropei, dar totul se învață. Dacă timpul mi-ar permite să și studiez, poate aș avea ceva de spus pe lumea asta.

Cornel, înțeleg latura subiectivă a reticențelor tale, cu atât mai mult cu cât și mie mi-a fost greu, am tot respectul pentru opera lui Adrian Păunescu, pentru realizările lui în cultura română și mai ales pentru superba poezie pe care am parodiat-o și pe care niciodată nu am reușit să o recit fără lacrima cea de cuviință. Partea aiurea a întâmplării este că întotdeauna inspirația mă ciupește de cuget în direcțiile pe care chiar forul meu interior le taxează ca interzise.
Un fel de rebeliune împotriva a ceea ce vreau. Poate știința va defini în viitor acest siondrom, și va găsi un leac. Până atunci, rămân

al dvs. veșnic suferind, F. Abel

 =  Respectele mele!
viorel gongu
[26.Jan.10 15:13]
Citit atent, recitit și mai atent, citit comentarii, plăcut.
Subscriu ideii de texte separate.
Subscriu atitudinii constructive față de tov.Păunescu.
Reușit preluat stilul și maniera. Cu toate acestea, poezia din care te-ai inspirat este superbă.
Simt vână în ce scrii și sigur mai vin.

 =  Un text de zile mari !
Valeriu Cercel
[26.Jan.10 16:13]
Savurat cu mare placere.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !