Comentariile membrilor:

 =  Bună a lui Cornel
Gârda Petru Ioan
[25.Oct.09 15:53]
Foarte bună. Felicitări!!!

 =  Imagini de la festival
Mihai Cucereavii
[25.Oct.09 16:24]
http://www.neogen.ro/albums/by/653181/view/137186

 =  completare
Laurențiu Orășanu
[25.Oct.09 19:14]
Probabil că mulți epigramiști ar fi vrut să aibă mai multe informații privind concursul și, mai ales, premiile.
Google citire:
Sursa:
http://www.timpul.md/article/2009/10/25/4686

Donici - cuib de-nțelepciune”
Nicolae Roibu
Festivalul epigramelor
Citat (grafie necorectată)

"Juriul a acordat și câteva premii speciale. Epigramistul Mihai Sălcuțan a fost distins cu premiul ziarului „TIMPUL de dimineață”, înmânat de redactorul-șef adjunct al publicației, Gheorghe Budeanu. Apoi a urmat gala premiilor Festivalului. Premiul-mențiune a fost luat de Arcadie Chirșbaum, Vasile Vagoja, Alexandru Hanganu, Viorel Onica și Vasile Plăcintă, toți din România. Premiul III (ex equo) a fost împărțit între Iulian Bostan, Galați și Nichi Ursei, Râmnicu-Vâlcea. Premiul II i-a revenit lui Gheorghe Șchiop, Sibiu, și lui Constantin Iurașcu-Tataia, Iași, iar premiul I l-a obținut George Corbu din București. În cadrul concursului organizat numai pentru epigramiștii din RM, cu mențiuni s-au ales Filimon Dimcea din Cociulia, Cantemir și Vasile Ciolac din Sângerei. Premiul III a fost decernat lui Ștefan Agachi și Titus Știrbu din Chișinău. Premiul II l-a obținut Teodor Popovici din capitală, iar premiul I - Dumitru Soltan din Canada. Acesta din urmă a anunțat că dăruiește premiul său bănesc scriitorului Petru Cărare.
Moderatorul Mihai Cimpoi a menționat că Festivalul a fost unul de succes. El a anunțat că, deoarece poartă numele lui Donici, la propunerea lui Nicolae Dabija, următoarea ediție va fi una nu numai de epigramă, dar și de fabulă."

 =  Sincere felicitări!
Laurentiu Ghita
[26.Oct.09 11:54]
Într-adevăr,se pare că mai avem de învățat în ceea ce privește organizarea deastfel de festivaluri.Oricum,mai bifăm o experiență și un prilej de evidențiere a agoniștilor. Un "Bravo" sincer celor menționați și... să ne vedem la anul!

 =  explicatie in graba mare
Ion Diviza
[26.Oct.09 12:30]
Sorry, n-am avut timp să intervin promt. Cu concursul reporterului de la "Timpul" s-au comis unele omisiuni, inexactități, confuzii. Bunăoară, fratele nostru Ovidiu Creangă din Canada a înțeles că a fost trecut cu vederea, desi numele lui a fost anunțat de pe scenă și a figurat în scenariul Recitalului de epigramă. A fost omis din lista premianților apreciatul nostru confrate agonist Nae Bunduri, căruia i s-a acordat un premiu special întitulat "Est-Vest". În ziar au fost trecuti cu vederea și alți deținători ai unor premii speciale. Sper să vă prezint cât mai curând posibil lista completă, pe care momentan nu o am la dispoziție.
Felicitări tuturor premianților, în primul rând confraților noștri de pe agonia.ro.

 =  Ocazie pierdută...
Rodean Stefan-Cornel
[31.Oct.09 12:31]
Domnule Cucereavii,
Vă mulțumesc (chiar dacă o fac cu o oarecare întârziere) pentru menționarea numelui meu și pentru citarea unei epigrame din cele trimise și... îmi pare nespus de rău că nu am putut onora invitația de a fi prezent la Chișinău, ocazie cu care poate aș mai fi cunoscut un agonist (adică pe dumneavoastră) și altfel decât prin internet.
Nelu Gârda, mă bucur că ți-a plăcut epigrama citată, mulțumesc pentru aprecieri.
Felicitări tuturor premianților!
Cornel

 =  * Criza îi adună pe cei îndrăgostiți de satiră și umor...
Maria Prochipiuc
[03.Nov.09 09:32]
"Donici, cuib de-nțelepciune" – uite că a mai trecut un octombrie unde epigrmiștii s-au adunat în cuibul lui Donici pentru a demonstra încă o dată dacă mai era necesar meșteșugul mânuirii săbiilor. Pentru frumuseța momentului un loc mai bine ales poate nici nu se putea decât sala Teatrului “Satiricus” Ion Luca Caragiale, acolo unde umorul și buna dispoziție sunt acasă.

Felicitări organizatorilor pentru faptul că, în fiecare an găsesc o nouă locație pentru desfășurarea acestui festival, tocmai pentru a-i da mai multă frumusețe, țin minte că anul trecut duelul s-a petrecut pe Aleea Clasicilor Scriitorilor Români…

Dacă anul trecut au participat 71 de concurenți din România, anul acesta numărul lor a crescut la 90, deci „Drumurile noastre toate” duc o dată pe an spre Chișnău. Mult succes vouă organizatorilor și felicitări participanților.




Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !