Comentariile membrilor:

+ nou
Leonard Ancuta
[11.Jul.09 00:13]
tocmai discutam cu un regizor despre piesa asta. imi spunea ca intr-un fel e foarte inovatoare, andrei serban este un regizor care intotdeauna face spectacol si il face folosind lucruri pe care doar in teatrele din marile orase ale lumii le mai vezi. nu am vazut insa piesa, deci nu pot avea o parere personala, insa deja acum sunt curios, avand doua pareri, sa vad si eu adevarul propriu. ca recenzie, bine punctat, poate un pic cam personal, dar e normal sa fie asa. pe de alta parte, ca invitatie la teatru, tecstul tau lasa suficient loc pentru fiecare sa se simta atras de piesa. si asta e bine. si pe de alta parte initiativele de acest tip, genul asta de cronica sunt rare, asa ca merita cu siguranta a fi remarcate.

 =  spovedanie simplificata
Anni- Lorei Mainka
[11.Jul.09 00:59]
preocupare la superlativ

non public - acum, dar va veni.....nu numai ca lumea e inceata, dar e si ignoranta

 =  despre pași
Călin Sămărghițan
[11.Jul.09 01:09]
Excelent eseu, problematizant. Minunate portrete și surprindere a "scenei".

"Orice pas înainte în tehnologie, un pas înapoi în ființă", extraordinar spus.

 =  divagatie!
Doru Dorian David
[11.Jul.09 05:19]
totul este bine... pareri si pareri... dar eu cred ca ar fi mai bine/sanatos spus: "Orice pas gresit în tehnologie, un pas înapoi în ființă" nicidecum

"Orice pas înainte în tehnologie, un pas înapoi în ființă", extraordinar spus...

ei, sa nu uitam ca de multe ori traim prin tehnologie... ce ne facem daca ni se ia curentul ori nu avem apa la WC... este extraotdinar nu-i asa!

 =  .
nica mădălina
[11.Jul.09 12:57]
desi sunt pe mare graba, din ratiuni nesubiective, raspund pe scurt, cu multumiri pentru atentie si semnele ei.

leonard, intru totul de acord, inclusiv in ce priveste caracterul personal al redactarii impresiilor. cred ca orice incercare de academism, de ultra-specializare, nu face decat sa rigidizeze. mai mult, discutiile pe fondul ideatic al piesei, pe miza sa la nivel de mesaj, ar transforma impresiile astea in altceva, adica in critica a textului romanului de la care pleaca piesa.

calin, pesemne ca excelent.

doru dorian, daca preferati sa initiati dialog despre o fraza cu caracter analogic din intregul eseului e alegerea dvs. as fi preferat sa precizati cate ceva despre continutul de ansamblu al eseului. mi-as fi dat astfel seama daca a starnit sau nu un interes real, in virtutea caruia sa fi opinat.

 =  .
nica mădălina
[11.Jul.09 12:58]
si anni, cu scuze mari pentru omisiune, multumesc asemenea pentru oprire.
despre ignoranta, numai de bine, ca sa zic astfel, cata vreme oricare pacatuim de asa ceva uneori sau mai des.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !