Comentariile membrilor:

+ tentant
silvia caloianu
[23.Jul.05 20:32]
mie imi suna tentant, cu toate ca mi-am preconizat o gura de vacanta pe litoralul unei tari straine, as veni si aici, mai mult pentru vorba romaneasca, pentru atelierul de poezie, pentru comunicare pe viu cu poezie.ro...

as veni cu echipa mea de filmare (cred ca gasesc solutii de cazare etc.), simt ca ne-am intoarce cu materiale interesante pentru cateva "medalioane turistice" tv.

desigur, voi tine cont de cerintele din anunt, ma voi implica indirect, cumva, pentru ca nu imi place sa imi citesc textele - pentru concurs sau nu - in fata multimii.
cine mai vine?

 =  Vamos a la playa
corina dragomir
[23.Jul.05 21:26]
daca nu gasim cazare la Majestic in Mamaia este posibil sa lasam ancora la Agigea Port. voi veni flancata la stanga de prozatorul Patrick Calinescu si Claudiu Tosa, la dreapta. Sper sa ne lasati sa intram cu berea noastra. Proiectul nostru grupuloscoid "Sol si Subsol" va abunda de obstructionari emotionale menite sa releve ab initio un atentat la subproiectul individual "Scoaterea poeziei din piatra seaca" atacat de revista "Viermele de apa dulce" nr.5/2004 Cu toate ca dreptul la replica ne-a fost refuzat fara argumentatia corespunzatoare, ne-am decis sa publicam o mai transanta opinie colectiva in "Prastia cu nivizoaice", festival ce va avea loc in perioada 22-28 august in aceeasi sublima locatie, depotriva culturala si turistica, Agigea City. Cya!

 =  si mie imi suna extrem de tentant
Loredana
[02.Oct.05 19:06]
O,da....fain !!!Abia am scapat de capacitate,deci imi merit o vacanta si eu, nu?:) Mi-ar placea foarte mult sa merg.Exista doua probele:
1. conteaza varsta??
2. se iau persoanele in functie de nivel?
cu stima, LOry

 =  *
stanescu elena-catalina
[23.Jul.05 23:48]
de cand visez eu la o chestie din asta!::

felicitari organizatorilor, sa aveti vreme buna si atmosfera "incendiara";

semn de bucurie*

 =  14 cereri de participare pana acum.
Radu Herinean
[24.Jul.05 00:37]
m-am gandit sa fac un prim update si sa va anunt cati s-au inscris pana acum. asadar am primit 14 cereri de participare.

ca sa raspund si la intrebari
1. nu conteaza varsta. pana acum in astfel de cazuri, cei foarte tineri au fost incredintati de parinti unui alt membru care participa, preferabil cunoscut de acestia si care sa raspunda pentru siguranta lui.
2. nivelul are un rol indirect insa nu este nici singurul si nici macar primul criteriu.

 =  15
pusca ioan gabriel
[02.Oct.05 19:06]
15 cu a mea..:)

 =  !!!
Marius Marian Șolea
[24.Jul.05 15:47]
Radu mamii, Lucian Chisu este directorul Editurii Muzeului Literaturii Romane. Liviu Ioan Stoiciu este redactor sef... Cu bine! Prezentari filme scurt-metraj? Ati fi tari... Oricum, acolo exista un panou mare, pe care se pot face proiectii.

 =  Marfaa!!!!
Loredana
[02.Oct.05 19:06]
Saru'mana Radu de raspunsuri.Eh, acestea fiind spune, ma arunc si eu in gramada, asta pentru ca imi doresc mult prea mult sa merg, desi nu am acel optimism ca voi fi luata din diverse motive. Oricum, ma inscriu :D

 =  GATA:D
Loredana
[02.Oct.05 19:06]
Gata, m-am inscris.In cazul in care ceva este in neregula cu emailu sau cu datele oferite, banuiesc ca ne vei spune Radu. Inca ceva:cand vor fi anuntati cei care vor merge? Si cum/cand vom da banii?

 =  hop
Dana Stanescu
[25.Jul.05 23:39]
ca m-am inscris si eu. sa avem soare, inspiratie si mai ales sa ne simtim bine.

 =  vesti bune
Gabriela Marieta Secu
[26.Jul.05 10:58]
in sfarsit poate voi avea ocazia sa va vad si eu ca persoane reale nu virtuale... Este permisă venirea, si vederea fără a participa cu proiecte si poeyii si comentarii si recitare? Eu asa vreau să vin, să vă cunosc... stau in Constanța si mai stau si la Techerghiol, si in perioada aia nici nu mai am concediu, dar lucrand pana la ora două as putea fugi dupamiaya să iau o gură de poezie... Mă primiti asa? Chiar vreau să vă cunosc, nu particip la concursuri, eu scriu poezie in principal pentru mine si de dragul poeziei... Doamne, mă bucur enorm că intr+un fel sau altul Poezia vine la mare... pentru mine voi toti sunteti ca o poezie, ca o casă a poeziei unde fug adesea pentru a trăi in altă lume, lume pe care o socot cu suflet...

 =  pe lista viilor
Florian Silisteanu
[26.Jul.05 18:27]
sosește iată mortul în șosete
Măi dragă Radu cap de famelie ro.poezie m-am înscris și io pe lista viilor. de o sa fiu acolo vreau să punem la cale mai multe despre POET

 =  eu n-ajung la mare anul asta
Andrei Pavel
[26.Jul.05 19:01]
asta e.. poate data viitoare.
in legatura cu joia asta vreau sa rectific termenul de "mica piesa de teatru" in versuri.. ar fi mai degraba un experiment poetic teatral... mica parte un colaj din textele mele. asta ca sa scap de un motiv de critica.
asa ca ne vedem maine seara

Sfinx

p.s.- cine stie linkul cronicii de joia trecuta?

 =  Andrei Pavel - link
Madalina Maroga
[26.Jul.05 20:08]
Andrei,

Poate te ajuta acest link -

http://www.agonia.ro/index.php/article/133214/index.html

si/sau acesta -

http://www.agonia.ro/index.php/personals/133128/index.html

Inca ceva: azi este marti, 26 iulie ;) :). La Eliad parca joia se merge .:))


Madim

 =  Madalina Maroga
Andrei Pavel
[27.Jul.05 09:46]
Asa.. asa.. joia :)
la cat de aiurit nici nu ma mira. las ca zic acum.: ne vedem maine hehehe
multumesc pentrru linkuri

Sfinx

 =  dle.radu herinean, cei "fugiti de-acasa"au cum sa se strecoare?:-)
loredana ioana tudor
[27.Jul.05 18:58]
pentru cei care nu-s in tara la acea data 9sau in general) exista posibilitatea participarii la concurs(ca la altceva chiar nu vad cum)???

 =  Vreme frumoasă pentru poezie
Adrian Munteanu
[28.Jul.05 13:31]
Regret. Probleme familiale si personale nu-mi permit să vin și eu, deși tare aș fi vrut. Aveam și propuneri.
Succes mult tuturor, vreme frumoasă, activitate productivă și...pe curând

 =  daca e poezie, poezie sa fie
Elia Ghinescu
[29.Jul.05 18:18]
daca e vara, vara de-adevaratelea sa fie! si unde poate fi mai bine decit la mare? si unde poate fi mai bine decit impreuna cu cei pe care ii simti aproape, sau cu cei pe care vrei sa ti-i apropii? cel putin pentru o vreme...care va zbura clipind.

agigea...interesant!

prevad o perioada de poezie, o vreme a adunarilor, focuri de tabara, prevad marea involburata scaldind glezne de aginici. si ce poate fi mai frumos decit asta?

cine stie ce se va intimpla? cine stie ce se va naste din marea aceasta, din intilnirea asta? cu siguranta se vor lega cuvinte, se vor scrie versuri, se vor juca scenete, se vor fuma multe tigari, se vor dormi putine nopti. cu siguranta. vad ca Radu nu da multe informatii...care ar mai fi surpriza atunci? sau poate tocmai asta e frumusetea : hai sa credem in noi! hai sa mergem si sa ne cunoastem cel putin.

sincer...as vrea sa cunosc Baia Mare, Satu Mare, Clujul, Iasiul, Suceava, Craiova...nu ca orase! ci ca oameni, oameni pe care ii citesc si-mi zimbesc spunind...o sa te cunosc intr-o buna zi!
de ce nu acum?!?!


 =  marea indigo la ora 7 seara si rasaritul in poezie
Dora Violet
[02.Oct.05 19:06]
Cred ca nimic nu poate egala uneori acest frumos in poezie. Marea la ora 7 seara, indigo. Indiferent de calmul sau razvratirea cerului. Focul poeziei arde in noi.
Eu voi fi in Constanta din 16 pina in 25 august. desigur voi strabate plaja cu voi. "Marea promisă" poate fi aucm recitată în doruri.

Pentru mine ar fi prima apariție la un cenaclu-festival organizat de poezie.ro Chiar daca nu voi fi permanent acolo, ci treyere cotidiana, vă voi rămâne aprinzând în palme scântei de poeme.

Drag vouă, Dora (Ela)

 =  News Agigea
Radu Herinean
[30.Jul.05 23:01]
mai sunt inca locuri libere asa ca perioada de inscriere se prelungeste. saptamana care urmeaza vom incepe sa ii contactam pe toti cei care s-au inscris.

 =  Valurile
Iris Barbulescu
[02.Aug.05 15:29]
Abea astept sa merg. Poezie, oameni frumosi...Marea...cred ca am putea sa facem un volum de poezii numai despre mare :P.(idei stupide)...
Oricum...tot abea astept!!!

 =  cum
george vasilievici
[02.Oct.05 19:06]
se poate sa platesc suma solicitata la fata locului? adica mi-ar plăcea să merg și să îi cunosc pe câțiva dintre voi, mai ales că este la o aruncătură de băț de constanta și având în vedere faptul că nu am fost niciodată într-o tabără de creație. cum fac să mă înscriu?

 =  george
nichita victoria
[02.Oct.05 19:05]
trimiti mail la:
agigea2005@agonia.net
cu urmatoarele capitole OBLIGATORII:
A. - adresa paginii proprii de autor pe poezie.ro
B. - numele complet (asa cum apare in buletin)
C. - localitatea de resedinta in perioada iulie-august 2005
D. - numarul de telefon la care poate fi contactat (preferabil nr de telefon mobil)
E. - proiectul cu care intentioneaza sa participe in cadrul festivalului (cu detalii)
F. - orice alte informatii importante, idei, sugestii, etc.


 =  primul pas
Liviu Nanu
[04.Aug.05 09:58]
Primul pas este intotdeauna mai greu, dar necesar. Va fi un atelier literar pe cinste, sint convins. Chiar daca unii dau deja cu pietre. Sper sa ajung si eu citeva zile daca-mi rezolv problemele financiare.

 =  eterna intrebare
Andrei Pavel
[09.Aug.05 10:00]
pe unde sunt cronicile ratacite?
:)
Sfinx

p.s.- succes la agigea si have fun

 =  Andrei Pavel
Madalina Maroga
[14.Aug.05 13:31]
Andrei,

Uite aici sunt cronicile rătăcite :P :)


http://www.agonia.ro/index.php/article/135134/index.html

http://www.agonia.ro/index.php/personals/136105/index.html

http://www.agonia.ro/index.php/personals/135227/index.html

http://www.agonia.ro/index.php/article/136139/index.html


Cu drag,

Madim
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !