Comentariile membrilor:

 =  poezia ca terț inclus
Maria Prochipiuc
[05.Jul.05 18:26]


Nu-mi vine să cred că esti tu sau nu, și totuși așa am citit Florin sau nu te-am citit de mult? Vii cu o adevărată odisee, încerc să intru în pielea versului să înțeleg aici cred nu e descifrat numere ci doar semne, citesc strofă cu strofă așa fac mereu si comentez pe fiecare separate am ajuns deja la a doua, viitorul acesta îmi dă bătaie de cap, cap de cal, mă gândesc și îmi imaginez : așadar toate drumurile la întoarcere se dilată , dar nu întâmplător din cauza anumite efecte, unele din cauză de plagiat, altele doar așa din dorința de emigrare, văd că si tu ești azi cu verdele, mici și verzi spui? Interesant mi se pare acea combinatie intre Eva si pori poate ca sa nu lasam totul la singular. Pornind de la androgin se pare ca ne-am întor într-o involuție, doar din cauza acelor piramide așezate în formă de clepsidră, în care nispul doar urca nu mai coboară și formează triunghiul ei și-n final îmi zic si eu:


la dracu
până și cuvintele s-au emancipat și iau realitatea în barcă
să o treacă contra cost pe malul celălalt
prin urmare totul are sens nimicul are contra-sens
poezia ca terț inclus

 =  :D
Alin Pop
[05.Jul.05 20:47]
da da, terț inclus. te pricepi la definiții, lol
man, tu nu poți trece dincolo de minte, pur și simplu pt. că ești prea deștept :D
super final

 =  mutam
florin bratu
[06.Jul.05 10:22]
maria
drag insa eu sunt sa sti. deh spencerian darwinist, nu stiu inca da eu. evolutie - involutie nu stiu inca dar tot eu sunt.:)
multam ptr cuvintele frumoase si pentru sprijinul tau.

alin
tu imi insenisasi dimineata asta. :)
am inceput sa caut versuri care sa se compare cu cele cateva cuvinte pe care le/ai spus tu aici si inca le mai caut. :))))))))
m/am amuzat teribil si ti/am multumit copios.

 =  Incinerarea manierismului
Bogdan Geana
[06.Jul.05 11:13]
Iata un poem postmodernist istet la culme, aproape ca, daca as fi putin mai manierist as spune ca e un poem atat de nesimtit incat postmodernismul nu il mai incape sa il acopere decent. Ce e de apreciat la acest poem este faptul ca pana si cel care nu are habar de antropologie culturala insa este ancorat in contemporaneitate poate intelege cam cum erau lucrurile in copilaria culturii. Nimic nou.

Oare cate stele ar lua astazi Pegas la un test de siguranta???

Oricum, nu v-as sfatui sa cititi acest poem pe intuneric. Riscati sa va speriati. Pastrati un feed-back continuu cu monitorul.

Felicitari pentru insertiuni, pentru faptul ca m-ai facut sa ma intreb daca anticii le spuneau femeilor lor iubito iubito iubito sau ATENTIUNE.

+ evapore
Cristina Hasse
[06.Jul.05 11:14]
Frumoasa poezie, Florin. Ca de altfel majoritatea textelor scrise de tine. De cele mai multe ori tac trecand dintr-o parte intr-alta si spunandu-mi trebuie sa ma intorc sa recitesc. Nu-i chiar atat de simplu. Textele tale ascund multe sensuri si nu pot fi tratate cu superficialitate. Remarc constructii cat se poate de ingenioase si o vasta complexitate ideatica. Acum e timpul sa las un semn, macar aceste ganduri.

 =  Amintiri despre viitorul cu cap de cal???
carmen mihaela visalon
[06.Jul.05 23:36]
Florin,
Cred ca voi incepe sa te citesc printre dictionare despre heckeri si cactusi...:)
Pana atunci las semn de carte: "ne vor căuta colonizatori extratereștri verzile oase/prin piramide egiptene de nisip jumătate clepsidră jumătate noi/și vor conclude fals pentru locuirea noastră în aceeași rădăcină/că pământenii au fost o specie involuată și androgină; rog sa fiu invitata la orice eveniment de interes pentru planeta si sa-mi explici si mie care este drumul cel mai scurt intre un martian si un francmason...:)
Cu ganduri bune,

 =  multam
florin bratu
[07.Jul.05 10:28]
bogdan
un comentariu spumos ca si multumirile mele. cat despre pegas, ma oftica la culme ca nu imi trecu prin cap (cred ca ar lua ceva, constelatia asta are ceva stele, nu? :)). la faza cu intunericul aproape ca tine si la mine. :)
cred ca am trecut binisor de niste furci gaudine (ca niste gene sa zicem asa). multam

cristina
multumesc pentru frumoasele ganduri de apreciere lasate aici, ca altceva nu prea stiu ce sa mai zic coerent. despre intelesuri am meciuri grele cu cineva de pe aici, insa probabil ca asa e, chiar daca nu asta vreau de multe ori.
redundant, dar multam mult de tot.

carmen
pai daca viitorul ne paste e musai un cal nu? :) ca daca ne asteapta dupa colt e bandit.
incantat de trecerile si de pertinenta cuvintelor tale, prin care reusesti adesea sa devoalezi intelesuri ce eu le credeam obscure. cat despre martian si francmasonerie, stiu eu, trismegistus, ptiu, trisiubito, nu stiu daca are vreo legatura. multam
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii și să te autentifici.

Înapoi !