Comentariile membrilor:

 =  mofturoasa :D
silvia caloianu
[15.Jun.05 21:24]
nu aveam de gand sa scriu nimic in noaptea aceea, am intrat f. traziu pe net, dormeam 99 la suta, scriam o sintagma si inchideam ochii si cadeam de pe scaun:D.

asa ca, recunosc: nu avea sa existe textul acesta al meu, "inseamna ca stancile incep cu pasarile", daca nu era initiativa in cauza.

desi, da, sunt mofturoasa :D si nu mi-a placut nici cuvantul "inseamna", nici "ad-joc" (asta chiar mi-a displacut, incat nu l-am scris in titlu/subtitlu). dar, m-am incapatanat sa incep cu "inseamna", constienta de faptul ca pot schimba oricand acest cuvant...

nu o sa il mai schimb, cuvantul "inseamna": e o amintire. daca nu ma lasam antrenata, nu scriam scenele acelea ale subconstientului meu intr-o forma in care s-ar numi poezie.

 =  :D
Dana Stanescu
[15.Jun.05 21:33]
Dna Silvia Caloianu, sper sa nu va suparati pe mine:) i-am zis almei ca o sa mananc bataie:)).

acum, vorbind serios, m-am bucurat ca ati intrat in joaca si ... mi-a mai si placut poeziuca.


 =  asta e, am facut-o
Mihaela Merchez
[15.Jun.05 21:46]
stiam de pe la 9 dar ....m-am luat cu treburi; chiar intelesesem ca trebuie pus musai la ora 1, nu PANA la 1 si am zis ca nu stau atat:)la 12,55 am intrat in panica, daca nu ma pot loga???!!! si ce sa scriu?! exact ca in studentie!! asa ca.........multumesc pt amintiri si durerea de stomac:D

 =  da' a fost fain
Dana Stanescu
[15.Jun.05 21:52]
Mihaela, eu am scris poezia repede in 5 minute imediat dupa ce ne-a venit ideea (daca amanam, nu as mai fi scris) si... cand sa se faca ora... am intrat in panica nu aveam titlu, m-am apucat sa cer sugestii, nimic nu imi convenea, primeam mesaje "vezi ca am pus textul" eu tot nu aveam titlu. pana la urma am gasit ceva.

sper ca a trecut durerea de stomac.

 =  joc spuneți?
Elia Ghinescu
[15.Jun.05 21:57]
Am aflat de ad-joc fiind în vizită,răsturnînd apa dintr- vază de flori peste sandalele albe ale gazdei. Am plecat acasă cu taxiul, e adevărat și că am cam călcat în ceva moale cu sandalele mele tot albe. Și nu m-am putut abține,ajunsă acasă, să nu postez pățania mea. Deși mă gîndeam că dacă n-am fost anunțată personal nu o sa fiu luată în seamă.
Felicitările mele Almei si Danei. Experimentul acesta mi-a făcut ziua așa de frumoasă că nu pot spune în cuvinte. Am zîmbit toată ziua, am fost aici toată ziua,căci 13 trecuse...A fost cea mai frumoasă zi a mea de pe agonia.
Drag de voi și de ideile voastre. La cît mai multe...

 =  Elia
Dana Stanescu
[15.Jun.05 22:28]
noi am incercat sa prindem cati mai multi in joc, am spamm-uit cat am putut:). ma bucur ca ai fost si tu aici.

 =  :)
florin bratu
[15.Jun.05 22:39]
interesant foarte interesant.
si cand ma gandeam eu ce imi intindeam circumvolutiunile sa pot realiza ce mama focului se intampla. a intrat agonia in agonie. ia de modifica textul. ioi.
in fine. cred ca a avut toata lumea parte de o surpriza frumoasa prin participarea (mie imi pare neasteptata la joc) si sunt convins ca doar timpul i/a impiedicat pe restul sa participe la joc ... pardon, la ad-joc
:)

 =  Tot așa,
Preoteasa Marinela
[15.Jun.05 22:54]
Aflu și eu,aici, de ghidușiile poeților de pe site! frumos!...

 =  unele "lucruri" nu se pot experimenta ;-)
Bianca Iulia Goean
[15.Jun.05 23:28]
Alma & Dana, mie, de la Camus incoace, nu-mi prea mai place cuvantul asta "experiment" ;-))) mai bine sa-l lasam simplu "ad-joc", invitatia la joaca, la imaginatie, prin care voi ati reusit sa conturati un cerc, si care si mie, cum spunea si Elia mai devreme, mi-a daruit o zi frumoasa... si mai mult. Bursucel a mai ghicit cate ceva, dar e mutulici;-)
Sa va multumesc? Mai bine, vorba cui stim noi bine, ia veniti incoace: moah, tzoc! ;-)

 =  pre-ad-joc cu Dana si Alma :))
Ela Victoria Luca
[23.Sep.05 01:23]
Și erau 2 cărți. Și era duminică. Una o termineasem de corectat. O mai aveam pe a doua și mi-era lehamite. Și o colegă îmi spune: "Ți-e Lahamite? Ia scrie o poezie ad-hoc despre lehamite." (și pe mess - pot reda și eu discuția compeltă :)) duminicăseara pe la 6 am scris ad-hoc o poezie, râzând, în care A 2-A strofă începea cu Înseamnă...).
Și se face Luni. 13. Și seara după 9 trebuia să verific pdf-urile la aceleași cărți ca să le duc la tipar. Și primesc anunțul despre concurs...
Vă închipuiți mai departe ce s-a întâmplat! :)) Am modificat prima strofă și... ad-joc am pus subtitlul și am postat. Ce chestie cu nopțile astea!!! Și maia les cu firele nevăzute... ale experimentatorilor.

Mie ziua de ieri mi-a spus multe. Cred că atâta veselie ad-hoc pe Agonie nu a fost. Și atâta vers ad-hoc. Și atâtea commentarii hazlii. Uniți poate pentru o zi. E de bun augur.

Faină ideea și să mai fie furtună de creiere :)) că vedeți doar că din București în Vâlcea și Iași se duce mult mai departe. :)) La mine, pe negândite!!! :)))

Drag vouă,
Ela

 =  A Love Song for Bobby Long
ioana cheregi crișan
[16.Jun.05 00:01]
Alma, Dana, vă dați și voi seama, pe la ora 12 și ceva noaptea tocmai termini de vizionat un film bun, cu o atmosferă boemă în care se desfășoară un subiect de un dramatism subtil, deci,se termină filmul, vrei să nu pierzi prea abrupt atmosfera și cauți ceva de ascultat... până una alta îți deshizi ym-ul și găsești acolo o provocare...cum să nu scrii ceva? cum de unii scriu 2-3 texte pe zi? cum de scriu eu în fiecare zi? am mai fost întrebată. poate mă pripesc, poate mi se întâmplă prea multe, poate că e supraplin acolo, undeva de unde vin astea...nu știu.

vă mulțumesc pentru provocare,
cu drag,
ioana.

 =  cu ochii închiși
Ion Diviza
[16.Jun.05 08:11]
Am scris aseară un comm care, văd, n-a mai ajuns la destinație. Ziceam eu - aha, iată ce a fost la mijloc. Eu m-am angajat în acest joc fără a înțelege ceva. :)
Acum înțeleg...:)
Felicitări pentru idee și realizare. :)

 =  Mai astept alte ad-jocuri
Bogdan Groza
[16.Jun.05 08:46]
Vad ca sunt cativa poezisti care au scapat de contrele mele :D. E si greu sa-i urmaresc pe toti cum se ad-joaca, dar ei vor fi in vederile mele pe viitor :))
Alma, eu te contram si pe tine dar n-am vazut ad-jocul tau. Oare unde l-ai pitit? :)
Ma bucur ca a raspuns atata lume la aceasta provocare si mai veniti si altadata cu noi subiecte, ca incepe sa-mi palca si abia astept sa dau contre in stanga si in dreapta :))
Apropo, se poate trimite email la cenaclul_virtualia@yahoo.com si pentru contre? :)

 =  subscriu
Ruxandra Moholea
[16.Jun.05 08:56]
M-a distrat copios "experimentul". recunosc că nu mi-a luast prea mult să îl scriu, dar este mai mult decât o amintire frumoasă. Ar fi bine să mai"eziste" așa ceva! Majoritatea textelor au fost chiar foarte reușite!
Gând bun,
Ruxandra

 =  introducing Mitza pe post de mascota, trofeu etc
Dana Stanescu
[16.Jun.05 10:16]
Alma nu e pe aici, asa ca raspund eu acum.

Florin, tu ai prins ideea din zbor si ai intrat frumos in joc.
Marinela, te asteptam la un viitor joc.

Bianca, intr-adevar noi ne-am simtit bine, stiu sa fiu mutulici cand trebuie aaa dar cred ca mi-ai dat si tu indicii:p. pe Mitza nu o pupi? uite ce frumos se uita la tine jignita ca e pe post de trofeu :))).

Ela, intamplari, coincidente. si cate vor mai fi. era si culmea sa nu intri in joc chiar si cu atatea pe cap.

Ioana, m-am bucurat tare ca ai scris o poezie asa faina, ma si gandeam, oare ce melodie ascultai cand ai scris?

Ion Diviza, ultimul intrat in divizie cu un subtil joc de cuvinte. ne-am bucurat sa te vedem acolo:).

Bogdan, ai zis-o! :)) alma, unde e poezia? Bodoganele, tu trimite mailul oricum. loc de contre e mereu.

Ruxandra, probabil vor mai fi, timp sa avem si dispozitie.

mai mult de atat, ce interesant e sa vezi 'povestea' fiecarui text.

cred ca printre atatea polemici si texte controversate, e loc si de joaca.

a fost o zi frumoasa, pentru care eu va multumesc.

 =  felicitări
Alin Pop
[16.Jun.05 11:48]
felicitări și pupici buclucașelor!
când am primit invitația pe YM mi-am zis, cum de s-or fi gândit și la mine să mă invite... na, acuma nu se cade să raspund negativist, să nu-și piardă avântul. am spus politicos, ok, încerc. (nu aveam de gând să încerc nimic, nu se poate scrie poezie la comandă :))))
și apoi m-am relaxat. și am observat că tema propusă este chiar inspirată, așa că am îngăimat și io vo doo vorbe ;)

mulțumiri foarte speciale celor care au comentat. mai ales prin ei a prins viață jocul!

a, și nu "experiment". eveniment sună mai bine. sau ad-joc. am putea generaliza denumirea.

 =  agonia a fost in regres
Cristina Hasse
[16.Jun.05 13:38]
Experimentul a avut cu atat mai mult succes cu cat a fost mai spontan. Am primit invitatia sa particip suficient de devreme ca sa intru in joc. Toata seara respectiva am chinuit muzele sa-mi sufle ceva. Nimic. M-am dat batuta. A doua zi am constatat ca nu s-a respectat intocmai ora la care textele trebuiau postate, asa ca continuat sa ma gandesc si am "ingaimat" (cu oarece retinere) un text ce parea cu slabe sanse si mi-am zis fie ce-o fi, e un joc. Si joc a fost.
Cred ca acesta a fost mai reusit decat experimentul cu alinierea (poza aceea cu punctul)... Chiar a fost o atmosfera vioaie ca de inceput de vacanta. Felicitari tuturor. S-ar putea crea o colectie cu aceste texte. Ba chiar o brosura/revista.

 =  si eu cu idei:)
Mihaela Merchez
[16.Jun.05 14:29]
dana, stomacul a trecut, cu atatea texte bune (si contra-texte bune!) ... chiar nimic indigest; asa ca daca va fi o colectie trebuie neaparat fiecare text introdus cu contratext cu tot :D
alma, chiar, unde e ad-jocul tau???:)

 =  cu mulțumiri și zâmbete
Alina Manole
[17.Jun.05 02:07]
Vă mulțumesc și eu pentru participarea voastră la "ad joc" și mă bucur de tot ce ați scris voi. Am adăugat în lista "Destinul" lui Liviu Nanu și, la cererea comentatorilor, și ad-jocul meu. Mâine, vorba ceea.

Felicitări tuturor participanților și cititorilor, cu drag.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii și să te autentifici.

Înapoi !