Comentariile membrilor:

 =  Mindria germana
mark kraft
[02.Oct.05 19:06]
" Ghidul și-a dat toată silința să scoată în evidență și să interpreteze până la cele mai mărunte detalii ale acestei biserici care la prima vedere nu spune nimic. "
Mindria germana! Cum reusesc ei sa faca mari chiar lucrurile marunte! Oare noi....
In rest, ce pot sa zic? Mi-a placut. Am reusit sa vad si eu, chiar daca prin ochii tai, casutele din caramida rosie ( ce frumos trebuie sa fie! ) din Husum. Te mai astept cu articole asemanatoare. Poate in acest fel, voi vedea si eu Germania. Ca de ajuns....

 =  felicitari
Sandra Hanna Segal
[08.Jun.05 02:43]
Mi-a placut articolul, cu poza lui nedeslusita, care impinge la reverie. Imi rasar in minte campurile trase la linie si casele albe cu acoperisuri rosii pe care le-am vazut in trecere spre Belgia acum cativa ani (n-am facut decat o scurta oprire in Frankfurt). Semana cu un joc lego in marime naturala :) Mi-am propus sa ma intorc intr-un tur in toata regula, cu Valea Rinului, etc. cand o fi sa fie.
Referitor la cele scrise de tine si Mark, sunt o mare amatoare de reconstituiri istorice, cu personaje imbracate in costume de epoca si bere la cazan, care iti explica detaliile si te fac sa privesti locul prin ochii lor. Am vazut asta si in Marea Britanie, Franta si chiar si in State sau in Canada. Nu e nimic rau in a fi mandru de istoria si de cultura ta si in a le face vii si interesante pentru un turist care incearca sa patrunda sufletul locului. In loc de banci vopsite in trei culori, si discursuri acide la adresa minoritatilor, Romania ar trebui sa cultive mai degraba genul asta de reclama :)

 =  se pare ca m-am incadrat in peisaj
Cristina Hasse
[08.Jun.05 11:35]
Mark, Sandra multumesc pentru gandurile lasate aici. Cu o mica precizare. Eu sunt romanca 100% casatorita cu un neamt si mutata in Germania. Tot ceea ce am relatat sunt chiar impresiile mele ca turist. :)
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii și să te autentifici.

Înapoi !