Comentariile membrilor:

 =  Felicitari
Bogdan Groza
[17.Mar.05 12:54]
Felicitari celor trei pentru aparitie in revista "Banat" si mai ales lui Aleks pentru debut. Cand scoti si prima carte, Aleks, sa ma anunti si pe mine, OK? :)
Nouras, frumos articolul si demersul tau. :)

 =  și de la mine
Felicitări în primul rând celor care muncesc pentru a face posibilă apariția unei astfel de reviste, printre atâtea alte publicații care ne agresează de pe tarabe, ce numai de cultură nu țin. Felicitări în special ție Cristi, pentru că te străduiești să o și răspândești unora cărora le este mai greu accesibilă, pe timpul, efortul și cheltuiala ta.
Mă bucur pentru voi, Tudor, Aleksandar, Cosmin și vă felicit, de asemenea.

 =  Recepție
Ghinea Nouras Cristian
[21.Mar.05 12:34]
Dragii mei, vă mulțumesc pentru vizită și sper să intru în posesia unui număr suficient de exemplare pe care să le pot expedia. Bogdan, dacă te interesează revista, adresa mea ultrasecretă este nouras_ghinea@yahoo.com. De restul mă ocup eu.

 =  multumiri
Anni- Lorei Mainka
[06.Apr.05 20:35]
va transmit pe aceasta cale ptr. acest articol limpede , la obiect si mai ales ca am mai aflat ce face Alexandrul, un tinar care m-am impresionat prin poeziile sale....bravo.

+ o publicație care începe să se impună
Tudor Negoescu
[12.Apr.05 17:44]
Succintă și la obiect această prezentare, realizată fără acel fals patriotism local, întîlnit pe la alte case.
Banat-ul mi se pare că se impune, pe zi ce trece, în peisajul cultural autohton.
Faptul că mi-am văzut numele, pentru a doua oară, în paginile acestei publicații, mă onorează și mă obligă, totodată, să scriu mai bine.
Mulțumiri editorilor și, în special, colegului nostru, inimosul și talentatul Nouraș Ghinea!
dorun

 =  "Praftica" ne omoară!
Ghinea Nouras Cristian
[12.Apr.05 18:36]
Cu mulțumirile de rigoare, trebuie să fac două precizări în legătură cu "bucătăria internă" a revistei. Primo: redactorii de proză, poezie, eseu etc. propun (subliniez - propun) mai întâi textele, dar hotărârea finală a publicării se ia de către colectivul de conducere, după o discuție în cenaclu, pentru a exclude orice alte criterii extra-valorice. Revista ajunge în mai multe orașe ale țării, la scriitori, oameni de cultură, cenacluri, biblioteci, asociații etc. iar "patriotismele locale" prost înțelese ne-ar aduce numai deservicii - cât suntem conștienți de asta, e bine; secundo: rămâne în picioare problema aparițiilor într-un ritm mai alert; materiale bune ar fi (oricând sunteți binevenit, dv. sau distinsul profesor Marian Barbu), însă partea tehnică, să zic așa, revine tot unor oameni ce lucrează în presă, vreo doi-trei, care stau foarte prost la capitolul timp liber. Impresia mea este că am reușit totuși să ne mișcăm mai bine de astă dată.
PS Bineînțeles, două exemplare vor ajunge la Craiova; abia acum am primit și eu vreo 20 pentru expediere.

 =  Revistei BANAT (mai in gluma...)
Sorin Olariu
[12.Apr.05 19:38]
Chit ca ne avem ca frati
Eu sunt tare revoltat
Ca pe altii-i publicati
Iar pe mine m-ati...BANAT.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii și să te autentifici.

Înapoi !