Comentariile membrilor:

+ Negru de fum
nichita victoria
[02.Oct.05 19:05]
felicitari pentru articol si pentru stradania-ti cea de toate zilele.
sper ca ai citit articolul semnat Liviu Comsia "Povara de-a trai" (articol aparut si in saptamanalul Drum).
http://www.agonia.ro/index.php/article/93067/

sper ca ai atasat si o poza la articolul tau

 =  Un poet al spleen-ului cotidian
Jianu Liviu-Florian
[01.Feb.05 14:23]
L-am ascultat pe Marin Sorescu vorbind, la epoca maturității. Îngeri și ape cristaline îi ieșeau printre buze. Citindu-ți două comentarii, la "Traversarea" si "Poem cu cai", te-am găsit, draga Dorule, mergând prin veșnicie, pe urmele poetului Marin Sorescu. Îți mulțumesc din inimă. Cu drag, al tău, Liviu

 =  în dreptul podului, la Slatina
Tudor Negoescu
[01.Feb.05 14:29]
Mulțumesc pentru aplecarea-ți duioasă asupra însăilărilor mele așa-zis critice! Cît despre strădanie, aceasta este o iluzorie încercare de plutire a unui bloc de piatră (suflet împietrit) pe valurile, mereu altele, ale rîului Jiu sau (uneori) Olt (în dreptul podului, la Slatina) .
Poza am încercat să o atașez, dar n-a vrut să apară.
E bună și asta.

 =  Erată:Mulțumesc, Nia, zisă și Nichita!
Tudor Negoescu
[01.Feb.05 14:35]
Erată:Mulțumesc, Nia, zisă și Nichita!

 =  O mare bucurie...
Catalin Gaian -Konig
[02.Oct.05 19:06]
Bravos Tudore, numai astfel mai pot reveni acasa.Florea Miu, mi-a insemanat adolescenta, impreuna cu Diaconescu, Chivu, Dinulescu(poeta) s.a.m.d. culminand cu...Marinica Sorescu, Dumnezeu sa-l odihneasca. Sfaturile lui si-au gasit in mine invatacelul perfect...dar timpul a trecut...Oricum as fi foarte fericit daca mi-ai spune ce mai face, sanatos in putere. Poate imi dai chiar un nr. de telefon al domniei sale.M-ar bucura nespus.Oricum sa-l sarutezi din partea mea, m-ar bucura de altfel sa ne vedem in Craiova cu toti.

 =  Liviu cel grabit
Tudor Negoescu
[02.Feb.05 13:46]
Draga Liviu, mai vreau sa ramin un pic pe-aci, printre cei vii, pina sa merg in vesnicie, pe urmele lui Sorescu.
Viata e scurta. Vesnicia e lunga...

 =  Catalin Gaian-Konig
Tudor Negoescu
[02.Feb.05 14:00]
Cataline, ma bucur sa aflu ca avem cunostinte comune.
Sint (au fost)oameni de exceptie,cu suflet mare, toti activisti ai suferintei. Lui Florea Miu, un poet delicat si un introvertit, ii poti scrie pe adresa revistei Ramuri, unde s-a retras dupa episodul neplacut cu Primaria: Revista Ramuri, Str. Savinesti,nr.1, Craiova, cod 1100.
Nu corespondeaza pe Internet.

 =  Dragul meu
Catalin Gaian -Konig
[02.Feb.05 16:09]
revista Ramuri a fost "casa papusilor" a copilariei mele,(mama a fost secretara steno. a lui Sorescu si Romulus Diaconescu aproape 20 de ani).Daca spui ca este in Savinesti inseamna ca este in "casa sufletului", si intre prieteni. Ca un "apropond" F.M. a fost primul dintre primii cititori si sfatuitori ai mei in acelasi timp...o tempora !
...vorbim. Te salutez

 =  Cătălin Găian și casa păpușilor sale
Tudor Negoescu
[03.Feb.05 16:54]
Cătăline, tată, un prieten craiovean a printat acest text și i l-a dus ieri lui Florea Miu la redacție. Am auzit că surpriza a fost totală.
Toți autorii, să recunoaștem, se bucură cînd află că scrierile lor dau naștere la comentarii, mai mult sau mai puțin critice.
Ne mai citim.


 =  Dorun
Liviu Nanu
[15.Jun.05 10:17]
Dorule, pentru că nu mai am adresa ta de mail, sau e rătăcită cine știe pe unde, îți trimit aici invitația de a participa la Cenaclul Mileniul 3, organizat de Asociația culturală Mileniul 3 din Roșiorii de Vede și www.poezie.ro, acțiune la care participă autori de pe site (și nu numai) din județele limitrofe dar și scriitorul Florea Miu. Dacă te hotărăști să vii te rog să iei legătura cu el sau cu Mădălina.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !