Comentariile membrilor:

 =  Maia Morgenstern
Anca Anghel Novac
[05.Jan.05 08:17]
Mai, mai iar ne-ai dat ocazia sa citim un articol interesant. Pentru mine este un privilegiu pentru ca sunt departe de casa.
Multumesc pentru lectura.

La multi ani !

+ un interviu memorabil
Tudor Negoescu
[05.Jan.05 10:51]
Un interviu luat unei personalități charismatice, precum celebra actriță Maia Morgenstern, este un adevărat eveniment cultural, o realizare pentru orice jurnalist!
Felicitări!

 =  Cristian
nichita victoria
[02.Oct.05 19:05]
si din parte-mi felicitari. ti-am urcat 2 poze. sper sa-ti placa:)

+ 39
Florian Silisteanu
[06.Jan.05 05:59]
Cred că în viitorul nemărginit merg la o ședință cu părinții
Nu cred că pământul este rotund și...
Ca să vă dau un răspuns, atât vă spun: haideți să nu speriem îngerii...
De rest se ocupă el pământiul...în general

 =  multumesc
ana maria galea
[02.Oct.05 19:06]
interviul excelent...ma bucura shi in acelasi timp ma intristeaza..d-na Morgenstern vorbeste despre nesansa tinerilor actori, din nefericire este adevarat, dar cu toate astea exista intodeauna o speranta

 =  felicitari
cornel marginean
[07.Jan.05 15:09]
am vizionat de curand filmul,
robustetea personalitatii actritei este exacta cu stilul de abordare al acelor zile biblice, esentiale

m-am gandit imediat la declaratia, repetata aici, despre faptul ca este superstitioasa si la regretul pentru asta si la relatia pe care a trebuit sa o duca, filmand, cu niste lucruri superioare tuturor oamenilor

si pentru asta am apreciat-o in film, pentru ca vedeam pe fata ei si o stare personala, suprapusa starii eroinei, in care parea coplesita

frumusetea ei ma uimeste mereu, e una a ansamblului de trasaturi, in acelasi timp cu ochii ei vii si vorbitori

datorita tie am aflat mai multe despre actrita pe care o apreciez foarte mult

felicitari

 =  Maia
gabriela florina david
[08.Jan.05 15:41]
cu ochii mari si negri, misterioasa doamna T, indurerata, sfasiata Maria mama, Maria fecioara, o mare doamna, o mare artista, se confeseaza cu simplitate, fara aere de vedeta; felicitari pentru intreviu, multumiri pentru ca l-ai adus pe site

 =  Clipa magică
Ghinea Nouras Cristian
[13.Jan.05 18:25]
Dragi prieteni, vin cu întârziere (după prostu-mi obicei), ca să vă urez un an nou... inspirat și să vă mulțumesc pentru atenția acordată acestui interviu. Mă bucur să regăsesc în pagina mea și câteva comentarii în premieră, ceea ce, pentru mine, înseamnă mult. O să încerc să vă răspund pe rând, cu promisiunea că, din 17 ianuarie, voi fi mai activ la capitolul "comunicare".

Anca,
Mare bucurie mi-ai făcut vizitându-mă din nou. Sunt onorat. Sper ca în curând să fiu în stare să-ți fac și eu (măcar...) o surpriză plăcută, prin punerea în aplicare, adică în pagina scrisă, a unei idei interesante care îți aparține.

Domnule Negoescu,
După un asemenea schimb de felicitări de anul nou, pot să zic și eu că 2005 are semne încurajatoare. "Lamura" este o revistă de mare ținută, excelent realizată, am arătat-o la câțiva intelectuali lugojeni (care-și merită numele) și au fost plăcut impresionați, iar patriotismul oltenesc al tatălui meu, profesor emerit și vajnic fiu al metropolei rurale Poiana Mare, a fost multiplicat exponențial. Vă doresc un an nou cu multe împliniri și sănătate, iar "Lamurei", la 85 de ani împliniți, îi adresez un sincer compliment: ce bine arătați, stimată doamnă!

La femme Nikita
Nu s-au speriat toți îngerii! Cei buni de pe site m-au vizitat și de această dată. Multe mulțumiri și sper că ai primit felicitarea mea sub formă de revistă (după cum vezi, rămân un tip de modă veche, nu prea mă pricep la felicitări virtuale)...

Florian,
mulțumesc pentru steluță. Și mie mi-a plăcut formula de final aleasă de marea noastră actriță... Dar știi ce nu am putut reda eu aici? Tonul, intonația cu care a rostit aceste cuvinte. A fost o clipă magică.

Ana Maria,
aici Maia a fost extrem de categorică, aproape că nu-și mai găsea cuvintele. Dacă la București stau lucrurile așa, gândește-te ce se întâmplă în provincie. Păcat! Lucruri asemănătoare le-am auzit și de la balerini, coregrafi sau cântăreți de operă. Este o suferință generală, care nu știu cum va fi rezolvată. Cred că statul ar trebui cumva să aibă aici o implicare inteligentă, mai nuanțată, dar să se facă simțită. Asta ar merita să fie o temă de dezbatere în forul Agoniei,nu?

Cornel,
ai prins foarte bune ceea ce m-a uimit și pe mine: naturalețe, disponibilitate de a comunica, modestie cuceritoare, răbdare și înțelegere pentru toți cei care s-au înghesuit la cabină să-i aducă o floare, să-i ceară un autograf, s-o mângâie, s-o îmbrățișeze. Chiar și prezența ei, pentru a cincea oară (!) la Lugoj, oraș cu puțin peste 50.000 de locuitori (și care nu este buricul pământului decât cel mult pentru mine), este un fapt demn de laudă. Dacă nu ar fi fost programată și o lansare de carte între cele două spectacole și nu ne-ar fi întrerupt (pe bună dreptate) organizatorii, cred că mai vorbeam preț de o oră.

Gabriela,
același spirit de observație, îți sunt recunoscător pentru atenția cu care ai lecturat acest text. Câtă diferență între clasa și eleganța acestei actrițe de Oscar și țâfna unor pseudo-eroine de telenovele autohtone, propulsate fără vreo explicație logică în prim-planul atenției publice... Aici e vorba de calitatea umană. Gloria, la o adică, poazte trece, dar oamneii rămân.

Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !